| paulutz a întrebat:

Cine rezista mai mult, husky sau malamut? urgent!

Răspuns Câştigător
| Gogu06 a răspuns:

Mama frigului e in siberia nu in alaska, deci husky daca e sa o iei asa. Oricum ambii cred ca rezista la fel. Daca e sa te uiti la constitutie. Husky e mai bine construit pentru frig, pentru ca are coada mai scurta si urechile mai mici.

19 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

La ce?

Răspuns utilizator avertizat
| feraryyy78 a răspuns:

In opinia mea husky-ul rezista mai mult, fiind mult mai puternic decat malamutul si se poate misca mult mai usor. Desigur, poate tu te-ai uitat si la marime, dar de multe ori marimea nu conteaza.

| Trynda a răspuns (pentru paulutz):

Malamut. E luat din mama frigului.

| NemNUZ a răspuns:

Ce intrebare prosteasca laughing, in primul rand nu ai specifical la ce, eu ce sa inteleg din asta? La flotari? Aaa la frig? Ce conteaza, ambii pot sa reziste la temperaturi foarte mici

| Gogu06 a răspuns:

Daca vrei sa pleci de acasa si sa opresti centrala stai fara probleme, lasa-le de macare si apa si rezista laughing

| Mihaela1964 a răspuns (pentru paulutz):

Husky

| ionutzwk a răspuns:

Husky.

| Trynda a răspuns (pentru Gogu06):

La anduranta, un husky nu intrece un malamut. Bine, husky se pricep mai bine la tras de sanie ca sunt mai rapizi ca malamutul dar cand e vorba de anduranta, malamutul e seful.

| Mihaela1964 a răspuns (pentru paulutz):

Sa-ti traiasca, e tare frumos!happy

| CherNadya a răspuns:

Malmut.

| TURCUL0001 a răspuns:

La ce sa reziste?

| MariA00 a răspuns:

Husky.

| Trynda a răspuns (pentru paulutz):

In primul rand, vorbeste frumos. Dupa fata si vocabular nu ai mai mult de 10 ani. Mai iesi din casa, descopera lumea. Daca ai tu husky nu inseamna ca e cel mai bun. Ti se pare ca vorbesc prostii? Daca stii tu mai multe nu mai pune intrebari de genul happy

| dominyksk a răspuns:

Pai husky, dar si malamutul e rezistent la randul lui

| Mihai_Vlad_1998 a răspuns:

La ce te referi la frig sau la greutati? Pai la frig Husky rezista cel mai bine deoarece are 2 straturi de par(1.puf des si 2. un strat de par gros si des) iar malamutu are doar 1 strat ala de par. Daca te referi la greutati tot husky rezista cel mai bine. Husky pot cara greutati moderate pe distante foarte lungi iar malamutu trage greutati grele pe distante scurte.Dar cred ca oameni nimeni nu are nevoie sa traga greutati gre ci sa fie rezistent si sa traga greutati moderate pe distante lungi.Intr-un cuvant hsky este regele zapezi, a rezistentei, si a gerului.

Întrebări similare