Sg ca da. unii oameni sunt ff atasat de animalele de companie, si e normal sa le faca cadouri, sa ii alinte, sa ii trateze ca pe niste perseu inca nu am animal de companie, dar sg imi voi lua in viitorul apropiat
. dar verisoara mea ii face cadouri catelushei ei(mustacioasa)de cate ori poate.are: hainutze, medalion din aur cu numele ei, zgarda cu pietre stralucitoare(nu cu diamante,. nici chiar asa
). nu e o obsesie, nici gand! e doar iubire fata de un animal de companie, se poate spune si asa: e doar iubire fata de un prieten
Nu consider asta normal, adică ce cadou puteai face la o pisică? Dar na, dacă asta vrei tu, cadou la pisica de moş Nicolae să fie. Baftă!
Da.
Si eu mi-am iubit foarte mult papagalul, si da, doar un simplu papagal. Intr-o zi, a murit. Am plans foarte tare, si aceea a fost cea mai urata zi din viata mea. Fie ca iti vine sa crezi sau nu, a fost mai rea decat cele in care mi-au murit bunicii. Il iubeam enorm.
Am si pe blog o postare despre el, daca vrei sa te uiti. Pa-pa!
http://mariuka-d.blogspot.com/
E ok sa-i faci cadou pisici de Sf Nicolae deoarece nu are bocanci in care sa-i pui dulciuri
Eu imi iubesc motanul atat de mult ca-i fac aproape in fiecare zi un cadou, o minge un fel de copac artificial ca sa-si ascute unghiile casa mea e plina de jucarii pentru ea, tot felul de prostii pentru pisicute, nu vreau funda am vrut sa-ti zic doar ca nu esti singura care face cadouri la pisicute
Daaaaa daca intr-adevar o iubesti ii poti face cate cadouri vrei nu numai de sf Nicolae... si mie imi plac pisicile da' nu l fac cadouri
Dar daca nu l fac eu cadouri asta nu inseamna ca nici voi sa nu l faceti pentru ca unii au prostu' obicei sa ma copieze... b-)
fundita? :X
Daca iubesti pe cineva atat de tare mai ales un animal asta inseamna ca ai o inima mare in care cred ca au incaput multe suflete ale animalelor.Iti urez succes si fa asta in continuare(presupun ca si animalele te iubesc enorm de mult)
LolitaHaze întreabă:
aripifrante întreabă:
anonim_4396 întreabă: