| DontLetMeGo a întrebat:

Cum ajut o pisica sa slabeasca fara a o infometa?
I-am cumparat multe mingiute si tot felul de jucarii pentru animale, dar refuza sa se joace cu ele mai mult de un minut...
Voi ati trecut prin aceasta experienta?

9 răspunsuri:
| Medema a răspuns:

Pai micsoreaza-i portia de mancare! Joaca-te tu cu ea, atat-o asta functioneaza! Daca este castrata, pisica, i-a proportii foarte mari si leneveste si nu mai ai ce sa faci ca sa slabeasca foarte mult!

Răspuns utilizator avertizat
| DontLetMeGo explică (pentru Medema):

Pai, da, este sterilizata. Ii asigur mancare speciala cu putine grasimi, dar se intampla sa vina la noi atunci cand mancam siiii... http://image5.spreadshirt.com/......oodies.jpg

| Medema a răspuns (pentru DontLetMeGo):

laughing))Pai aici este greseala, stiu cum e laughing am si eu una care face la fel laughing! Decat ca a mea nu este sterilizata si se antreneza cu soricei!

| RedNose a răspuns:

Dai hrana light, contine mai multa proteina si mai putine grasimi. Nu e bine sa-i micsorezi gramele pe care trebuie sa le primeasca zilnic. Elimina orice alta sursa de hrana, dai doar boabe light. Sunt de la royal sau poti sa cumperi si pentru pisici sterilizate, nu cred ca e vreo problema.

| AlexandraAndreea121290 a răspuns:

Depinde poti sai dai mancare de 2 sau 3 ori pe zi mese fixe su sa nu-i micsorezi portia ci sa ii dai hrana light de la royal Mai poti sa ii iei jucarii cu iarba pisicii sunt fbune. Trebuie sa faca miscare

| Wehrmacht a răspuns:

Fa-ti un arc.Gata? Vaneaza un sobolan grasan.Gata? Leaga-l de o "undita" improvizata.Gata? Prinde sobolanul de ea cu o sarma.Improvizeaza si o banda de alergat pentru mata.Gata? Cred ca ai prins ideea...trebuie sa ii dai un motiv sa alerge ca tampita pe loc.

| Wehrmacht a răspuns:

Idee noua: lasa sobolanul si banda...incearca cu un laser.Ca sa fie mai distractiv pune-i o zgarda lunga si iesi pe strada cu ea. Pune laser-ul pe oameni.

| Elenaeli22 a răspuns:

Buna!
Eu nu am trecut prin asa ceva fiindca pisica mea e slaba si incerc sa o ingras
-dai mai putina mancare joaca-te mai mult cu ea alta solutie nu ai.