98%
Nu ne consider chiar asa norocosi. Sa fim noi singurii din tot universul? Nu prea cred
Eu cred ca deja guvernele lumii sunt in contact cu vreo civilizatie extraterestra, se tine insa acest lucru in secret pentru ca sa nu se produca ceva efecte sociale negative.
Intr-un procent de 50% la fel ca tine.Nu e prea posibil ca sa fim singurii intr-un Univers daca nu infinit foarte mari cu sute de milioane de planete.
Aici poti spune daca exista sau nu doar daca dai cu banul. Cat a exploatat omul universul, nu au gasit forme de viata asemanatoare formelor de viata de pe Pamant.
Noi spunem :"daca nu exista oxigen nu exista viata". Poate, exista in Calea Lactee forme de viata care traiesc fara oxigen, nu au nevoie de asa ceva pentru a exista.
Si tot ce se vede la televizor, pe net si nu mai stiu unde cu forme de viata, cu OZN-uri sunt prostii.
Sincer la cat de mare e universul e aproape imposibil sa fim singur. Poate ca "extraterestri" nu sunt asa cum ii vedem in filme, sau poate ca da, cert e ca sunt de parere ca exista viata si pe alta/e planeta/e.
100% In aproape fiecare sistem solar exista planete. Numai in galaxia noastra sunt Miliarde de stele...In Univers exista Miliarde de galaxii.deci, posibilitatea de exisitenta a extraterestrilor este (zice eu) de mai mare de 100%. Avand in vedere ca s-ar putea sa existe mai multe dimensiuni ok nu mai continui ca deja intru in detalii
Nu a demonstrat nimeni ca exista, dar nici ca nu exista, asa ca la cat e universul de mare sunt mari sanse sa existe si sa gandim logic ca viata extraterestra nu inseamna doar unii super inteligenti. Si niste simple bacterii inseamna tot viata
0,00000000000000000000001 % la fel si cum cred ca 50% Elodia e moarta
om stii nom stii poate nu suntem singuri in univers
Nelutuborda întreabă: