| AnDutZzA020 a întrebat:

Cum e sa ai o pisica in casa (in apartament)? ^_^
Dau funda pentru cel mai interesant raspuns.

Răspuns Câştigător
| SexyGirlSweet1998 a răspuns:

Buna happy
Eu am avut un motanel tare rasfatat si scump, doar ca a murit aproximativ acum 7 luni.
E super misto cu pisica in casa. Poti sa te joci cu ea, cu ghemotoace de ata. Doarme pe burtica ta noaptea si e super iubitoare. Mereu se bucura cand te vede si miauna adica iti raspunde cand vorbesti cu ea happy.
Singura parte negativa la o pisii e ca miroase nasol cand isi face nevoile si ii cade parul. Deci trebuie sa ai o perie.
E prea marfa sa ai pisica, dar acum e caine si parca-mi place mai mult.
Fundita? :*

6 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

Am luat si eu un motan de la bunicu 2 luni...a fost frumos dar cred ca il chinuiam...statea mai mult de jumatate de zi singur, el fiind invatat cu libertatea de la curte

| gelu1970 a răspuns:

Pisica in casa iti da armonie si spune ca da energie pozitiva. daca poti sa adopti un animal e lucru mare. eu am un motan de mai bine de doi ani. si ni l-as da pentru nimic...era aruncat la gunoi cand avea 7 zile. bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa ai mare grija de ea.Imi amintesc ca a plouat intr-o sera si era pervazul ud. Pisica, ca de obicei, s-a urcat pe pervaz si a incept sa mearga pe acolo si a alunecat si a cazut de la etajul 9. Faza e ca n-a patit nimic thinking Totusi, o pisica trebuie ingrijita cu mare atentie, sa ii oferi iubire, sa o duci la veterinar regulat...E frumos cu o pisica in casa, dar e si o mare responsabilitate happy

| Neindemanatul a răspuns:

Eu am avut pisica si a murit si am avut in casa,casa,apartament tot aia e, dar sa revin, trebuie sa o ti undeva unde sa nu lase par, spalo, ingrijesteo.Si ai mare grija de ea.

| HenryHorn a răspuns:

Eu am o felina in apartament. Animalele reduc durerea cu 50-60% chiar si in cele mai grele momente cu care ne intalnim in viata de zi cu zi. Te invata foarte multe lucruri daca stii sa ii asculti sinele interior.

| iMicutssa a răspuns:

Pai in primul rand daca esti singur/a in apartament ar prinde bine un animal de companie. Ca sa nu te plictisestihappy Cand ai o pisica iti mai omori timpul cu ea, o mai alinti, o mai ingrijesti.
happy Si cam atat.