| Vali215 a întrebat:

Cum fac unele persoane de reusesc sa calatoareasca asa de mult? Eu imi doresc foarte mult treaba asta dar nu vad cum as putea face.

12 răspunsuri:
| BrianSpilner a răspuns:

Multi bani laughing

| Tataru_Ionut_2001 a răspuns:

Pur si simplu au bani si isi pot permite sa calatoreasca, iar pe tru asta trebuie sa ai un job din care, daca scazi absolut toate cheltuielile sa iti ramana bani in plus, pe care îi poti strânge pentru o călătorie. Iar pe langa asta trebuie sa ai si timp liber im care sa nu ai nimic de facut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde unde vrei sa călătorești. Trebuie timp și trebuie bani. Eu mi-aș dori sa fac turul Europei de vest pe bicicletă.

| AlynAlum a răspuns:

Depinde de situatia financiara. Eu niciodata nu am iesit din tara, dar imi doresc atat de mult sa vizitez lumea, mai ales Japonia, este visul meu de o viata. Totusi, nu cred ca voi ajunge acolo. Daca este visul tau sa calatoresti intr-o anumita tara, sau mai multe. doar fa-o. Urmeaza-ti inima si fa ce-ti place. Dar nu uita. pentru asta ai nevoie de o situatie financiara bine stabilita. Sper ca iti vei putea indeplini visulwinking

| MELISAnarcisa a răspuns:

Au bani, sau serviciul lor ii face sa calatoareasca mult ( de obicei oameni de afaceri ).
ai putea si tu sa ai o meserie buna, sa castigi bani si sa calatoresti.

| Sofer a răspuns:

Daca ai bani poti calatori unde doresti.

| Sn4k3 a răspuns:

Mare mister. Timp liber si bani.

| Ineys a răspuns:

Muncesc, strang bani, isi ia concediu si calatoresc.

| fanernest123 a răspuns:

Nu e neapărat nevoie să ai foarte mulți bani ca să călătorești, trebuie doar să prinzi ofertele bune.
Eu am mers un weekend la Balcic, iar drumul (dus-întors) și cazarea m-au costat undeva la 200 lei în total.
E mai greu cu timpul, mai ales dacă muncești, dar câte o escapadă mică din când în când în weekend nu strică, iar când ai concediu, să zicem, o săptămână, îți permiți să stai chiar și mai multe zile happy

| Vali215 explică (pentru AlynAlum):

Sper sa ti se indeplineasca si visul tau. Si eu imi doresc sa vizitez Japonia, printre multe altele. Are o istorie si o cultura impresionanta, ai ce sa vizitezi in aceasta tara.

| mihai69 a răspuns:

Mai e și varianta să găsești sponsori. Tu mergi unde te trimit ei, apoi scrii pe internet într-un blog de călătorii și astfel le promovezi niște destinații. Dar pentru asta e nevoie să fii deja un nume și să poți convinge pe acei sponsori că dacă te vor plăti - vor avea un profit în urma acestei „investiții".