Dai sa manace apoi joaca-te cu cv pufos cu el
Un ciucurasi asi zice pisicile sunt atrase de chestiile astea!
Problema e ca nu am bani si nu ii olace decat sa rupa servetel prin casa si face mizerie!
Dai atentie, rezervati timp liber cu el...mai pe scurt, dragalestel ♥
Pisicile sunt doritoare de atentie...
Joacă te cu el, du l la veterinar si fă i toate vaccinurile, si vezi ce tip de mîncare i trebuie, vrei să îl păstrezi? Poate ar fi bine să il castrezi, si eu am un motănel acasă birmanez.
Incearca sa ii oferi mai multa dragoste, mancare, apa si fa-l sa se simta iubit si in centrul atentie. fundita?
Joaca-te cu el, mangaie-l, iubeste-l, hraneste-l corespunzator si se poate sa mearga... Mic sfat: rupe o bucata de ziar sau de revista si leaga-o cu ata ca si jucarie (e mult mai ieftin)
Joacă-te cât mai mult cu el, hrănește-l cu ce-i place cel mai mult, mângâie-l până se satură, alintă-l.
Tine-l in preajma ta cat mai mult, 4 luni inseamna o pisica-copil, are nevoie de o 'mama'. Lasa-l sa doarma cu tine, foloseste snururi si ciucuri ca sa-l indemni la joaca. nu-l lovi! invata-l la cutia cu nisip, incearca sa-l indemni in jurul ei. De asemenea, curata-i cutia des.
Sa ii ei o cusca buna (un culcus), sa aiba mai multe jucarii, sa ii dai multa atentie si daca ai un prieten /prietena cu alt motan sau pisicuta cheama-i sa se joace impreuna.
Acorda-i mai multa atentie joacate cat mai mult cu el si cumparai jucarii( JUCARII PENTRU PISICI NU IL AMAGI CU UN GHEM DEATA )
anonim_4396 întreabă: