E simplu nu trebuie, caini maidanezi daca la ei te referi sunt animale "domestice"care ataca oameni voi aparati caini dar nu aparati semeni vi se pare corect? V-ati gandit ca poate cainele ala de azi il salvati maine va musca? In schimb omul de langa voi nu il ajutati dar vreti ajutorul lui daca aveti nevoie
Nu ai cum ar trebui sa ii rasplatesti cu aceeasi moneda poate un pic mai dur, poate asa va intalege, jegurile astea de oamnei merita batut pana uita cum ii cheama
Cand vine vorba de oameni inculti, fara suflet si inima nu prea ai ce face, din pacate exista si astfel de oameni si chiar sunt multi.
Fara suparare acei caini musca din cauza unor oameni fara creier care ii bag fara motiv, animalul prinde frica si sare sa muste pentru a se apara.bineinteles nu exclud si faptul ca intr-adevar unii ar putea suferi de turbare pentru ca niciodata nu au fost vaccinati, dar nu sunt toti turbati.de multe ori am mers pe strada si am vazut oameni care lovesc cainii fara ca acestia sa le fi facut ceva, mai intai trebuiesc ei educati si nu sa se mire ca sunt muscati, isi merita soarta
Nu te supara, eu unu am trait asta oameni hraneau caini in parc(oameni batrani si nebuni) o haita de 10 caini(fara exagerare) s-au strans acolo, eu treceam spre casa, si in acel moment toti cei 10 caini s-au napustit asupra mea, m-au inconjurat si au sarit sa ma muste, sincer nu stiu cum am reusit sa scap (presupun noroc) cu ce am gresit? n-am voie sa ma duc acasa? ...la astfel de cazuri ma refeream mai sus.Ps:Aveti si voi dreptate sunt cativa oameni hai sa le zic plecati cu capu, dar mai multi ar avea nevoie de ajutor decat caini de pe strazi.In alte tari nu exista astfel de caini, dar asta e Romania... Tara tuturor minunilor
Ca si cainele si omul are iesire asta di oarece cauza mastershot are dreptate
cainele e un animal care traieste in haita ierarhica si teritoriala deci cind cineva incalca regulile haitei e atacat si in general acesta e un copil sau un batran daca ar fi copilul celor care ii hranesc oare ce reactie ar avea, sau parintele unuia din asociatiile de protectie (care numai cu protectia nu se ocupa) ma intreb care ar fi reactia acestora
nu am nimic cu cainii ii iubesc nu e vina lor ci a noastra a tuturor