| DeathTheKid a întrebat:

Cum sa imi invat cainele sa faca afara?

Răspuns Câştigător
| AmericanStaffordshireTerrier a răspuns:

Metoda Spalarii cu OTET, cainele cand face caca/pipi in casa nu trebuie batut sau agresat. Cainele trebuie sa aiba un loc afara unde iese si isi face prima data nevoile, daca stai la bloc primul colt pe care isi face nevoia si ala este locul lui spre exemplu. Apoi metoda cu otetul este in felul urmator. Lasi cainele sa-si faca nevoie chiar daca il vezi si e prea tarziu. Dupa ce termina ii spui, NU-I VOIE! invata-l ce reprezinta NU; NU-I VOIE! Stergi cu otet zona, apoi il iei sa miroasa zona de pipi/caca care tocmai ai sters-o cu otet. Apoi il duci afara... Ai sa vezi ca va da rezultate in timp. Mult succes.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cand ii vezi excrementul in casa il iei cu un servetel, il duci afara acolo unde vrei sa faca nevoile iei cainele si ii bagi botul in zona unde trebuie sa faca treaba mica/mare si apoi in caca, asa se invata minte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru mgtow):

laughing)) bun raspunslaughing)) crede-ma ca am incercat si eu sa fac asa cu un caine si eram cat peaci sa ma muste laughing...incerca tu si ai sa veziwinking cine suporta sa te bage cineva cu fata in **** sau pipilaughing...

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca nu ai putere sa il ti e normal ca musca, nu toti fac asa dar cu bunele maniere si putina rautate ramane cuminte (in caz ca face figuri grr).

| AmericanStaffordshireTerrier a răspuns (pentru mgtow):

Gresit!

| klaws007 a răspuns:

4ff3kt3D are dreptate, iar daca iti roade cablurile, le ungi cu ciusca iute si nu se mai atinge de ele.