| paulutz a întrebat:

Da sall am un catel husky de 2 luni si o saptamana jumate (cum observati in poza de avatar pe TPU) (poza a fost facuta acum 2 saptamani si ceva ) dar acum bolt(catelu) are urechile in jos putin adica varful si nu stiu ce sa fac....am mers la veterinar si spune sa il las asa dar eu as vrea ceva totusi calciu sau mancare cu calciu.de care trebuie? cat costa? a da el are ochii negri dar poate sa i se schimbe? pentru. ca are pe langa pupila albastru. cand l-am adus la avut dar puti dar acum este foarte pronuntat!:se i se schimba?

Răspuns Câştigător
| GiGiMan a răspuns:

Pai din cate ai spus tu e tanar => e in formare daca e husky trebuie sa i se formeze ochi albastri deci nu e nici-o problema. daca mai ai probleme doar scriehappy

5 răspunsuri:
| GiGiMan a răspuns:

Uite i s-au lasat urechile in jos pentru ca atunci cand e pui daca il mangai pe cap o sa i se lase urechile...de-aia ti-a zis si veterinarul sal lasi asa...nu e nevoie de calciu. Funda?happy

Răspuns utilizator avertizat
| onasis1961 a răspuns:

Lasă-l până la 6-8 luni.Atunci poţi să te pronunţi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunsul tau aici...Pai din cate ai spus tu e tanar => e in formare daca e husky trebuie sa i se formeze ochi albastri deci nu e nici-o problema.

| BoBoRooBo a răspuns:

Are urechile in jos pentru ca l-ai mangaiat si eu l-am mangaiat pe al meu si i s-a lasat urechile in jos dar acum nu il mai mangai