Mie sincer imi plac mult mai mult cum arata ciobanestii germani Mi se par mult mai draguti :*
Depinde pentru ce iti doresti, vijla maghiara o rasa de caine de vanatoare, foarte frumoasa, dar pentru ca are blana scurta este mai sensibil la frig.
Oricum eu asta as alege.
Depinde. vijla e de vanatoare => are nevoie de spatiu asa ca ar fi bine sa stai la casa si sa te asuguri ca ai o curte pentru explorat. la fel si la ciobanesti germani. ambii sunt caini inteligenti. vezi cum te descurci cu parul lor avand in vedere ca al ciobanescului e mai lung si trebuie periat ocazional. eu as alege ciobanesc
Ciobanesc german daca tot vrei sa iei un caine mare adica e mai jucaus' si adica dq ce hot intra in casa cu cainele ala gigant la usa!?
Vijla, clar sunt incredibili de iteligenti si au o personalitate geniala sunt intr-adevar caini speciali
Mergi la vanatoare?, daca mergi la vanatoare de fazani atunci 70% vijla, daca vrei pentru orice alta activitate ciobanescul (vijla e foarte buna la vanatoarea de fazani, dar si foarte sensibila) (funda)
Deniissel întreabă: