Nu stiu de ce dar eu am o atractie mai mare pentru catei. Un pui de catel e tot ce mi-as putea dori! Eu te sfatuiesc sa alegi puiul de catel. Tu, familia ta, prietenii vor fi incantati de alegerea facuta. Pe caine poti sa-l inveti: Sezi, Stai, Aport poti sa te joci cu mingea cu el Sper ca ti-am fost de folos. Funda?
Un pui de catel pentru ca e mult mai jucaus, mai destept si te poti intelege mult mai bine cu el decat cu o pisica
Un pui de catel deoarece este mult mai jucaus decat o pisica si mai dragalas
Eu as alege un catelus pechinez, deoarece mi se par mai intelepti si se ataseaza de oameni mai repede decit pisicile.In plus ciini sunt animalele mele preferate, daca mi-ar permite parintii cred ca as lua toti ciini care-i vad la mine acasa.
As alege un caine, eu personal prefer cainii, nu de geaba cainele este numit cel mai bun prieten al omului, eu n-am vazut om sau animal mai devotat si credincios decat cainele
Nici una nici alta.Nu ti -ar sta bine un alt cadou sau niste bani in buzunar? bafta
As prefera un caine pentru ca imi plac mai mult cainii,
Daca ar fi sa cresti in apartament o pisica ti-ar fi mai usor de intretinut decat un caine chiar daca este o rasa care nu creste mare este mai usor cred o pisica, eu prefer cainele, alege ce iti place dar tine cont ca, cainele trebuie plimbat de 2-3 pe zi iar pisica doar de niste nisip.
Catel, evident. Shar-pei sau Chow chow.
De ce? Pentru ca imi plac, nu cred ca trebuie nu stiu ce motiv.
Un pui de catelus. Deoarece ma pot plimba cu el ma pot juca si lasa mai putin par.
Un pui de catel findca cainele este cel mai bun prieten al omului.
Dar si pisica, de mic este foarte jucaus
Categoric:Amandoua
As alege un pui de catel cu rasa jack russel terrier. Acesti catei raman mici bine cresc putin, dar au parul scurt si cand naparleste nu lasa par peste tot, este foarte jucaus si chiar poate sari un metru in inaltime sa prinda ceva. Iti recomand acest catel pentru ca si eu am un la fel, a sa iti mai spun ceva catelul este gelos deci daca mai ai alt catel ar fi bine sa nu iei aceasta rasa ca o sa se bat asta tot din propie experienta iti spun
Pui de catel, e mai jucaus si intretinerea lui este mai iftina ca cea unei pisici.
Unul de catelus e mult mai dragut sh mie imi plac mult ..sunt mai energici si mai simpatici decat pisicile sh vb ai sunt cei mai buni prieteni ai omului, funda?
Ehh majoritatea catie.dar eu aleg pisicuta:* caini sunt potriviti pentru o persoana activa. trebuie sa ii scoti la plimbare sa stai dupa ei ..etc.ppentru o fire mai linistita pisica deoarece este perfect sa ai o pisica este linistitor.
Pai daca tiai lua pisica ar scoate ghemotoace de par si ti-ar putea intra in gura si apoi vei muri ar trebui sa le faci curat in ladita deci...au si pisicile o latura buna cand te doare ceva pune-l pe acel loc si ea sau el iti va lua durerea pe cand cateiinu pot sati ia durerea dar sunt draguti
Spune-le parintilor tai sa iti cumpere un catel CiauCiau daca au buget destul de mare este un caine frumos dar mai poti lu-a si teapa. pretul este cam 10 mil. un coleg de-al meu a luat o teapa iar alta colega are un exemplar destul de frumos, eu oricum nu as da atatia bani pe el
As alege un caine, chiar daca e mai greu de ingrijit si rasplate e mai mare, ai satisfactiad e al invata diferite comenzi, si sunt foarte afectosi. O sa te iubeasca mereu neconditionat. Bafta, si sa ne zici si noua, celor de pe TPU alegerea ta.