| NaRCiS4 a întrebat:

Daca cateaua mea a nascut doar un pui dar acesta era mort si l-am ingropat dar ea inca il cauta ce aș putea face pentru a o mai liniști?

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mângâie catelusa și alino. Are suflet ca noi și simte ca puiul nu este lângă ea

| Eduard619 a răspuns:

Sa o hranesti mai bine si sa ii oferi atenție, poate la prima vedere am spune ca animalele nu sunt inteligente dar clar au un suflet mai mare ca al nostru.

| Biciclistul5242 a răspuns (pentru Eduard619):

Hai ca au suflet mai mare ca al nostrulaughing
Mai terminati comparațiile astea tampite între oameni și animale!
Oameni care au pe cap, mai gresesc si ei si dupa o regreta dar na...
Nu poti compara viata unui animal care este fara grij(daca are stăpân bun) cu un om
Uite ca câinii vagabonzi sar pe tine si daca nu le faci nimic! De ce? Ca nu le merge bine si asta e instinctul si ca sa te aperi de ei este necesar câte odata sa apelezi la violență pentru autoapărare!
Comparațiile între om și animal nu are rostul si e o prostie

| Biciclistul5242 a răspuns:

*câte

| GalacticOtter a răspuns:

Încearcă să îi oferi mai multă atenție, sa o mângâi, sa te joci mai mult cu ea, cu timpul se va liniști

| Eduard619 a răspuns (pentru Biciclistul5242):

Comparațiile nu au rostul si e o prostie inteligent tu de fel.
Dacă acei câini vagabonzi atacă fără să le faci nimic despre violatori tâlhari și alti jmecheri de baltă ce poți spune? Ai impresia că ăia gandesc mai mult? Calculează înainte să deschizi gura sau să faci afirmații total imbecile?

Tâlhării și violatorii au probleme psihice!
Uite, eu in sat cunosc un om(tanar) care are o tulburare psihică! Când îl apuca vrea sa omoare, sa bată deci comportament extrem de agresiv!
Odata s-a trezit si a vrut să o omoare pe maica-sa si pe taica-sau dar imi când își ia pastilele este om bun!
Si la ăștia pe care ai enumerat mai sus nu e vina lor! Ei au o problema incontrolabilă!

Dar "jmecherii" nu ataca fara motiv! Dacă nici nu te uiti la ei nu ataca da câinii da pentru ca sunt flămânzi!
Eu am picat cu bicicleta din cauza unui câine vagabond bàgamias pùla in el de câine! De fapt nu era vagabond dar aici oamenii își lasa câinii afara si ziua si noaptea! Eu am luat un electrosoc puternic special pentru câini și țigani!
Dacă vine unu pe mine nu ma intereseaza de are stăpân sau nu dai pe el!
Pùla mèa daca aveti câini legati-i drècu nu lăsați pe străzi!