anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă îmi strig papagalii pe numele lor, pe care i l-am dat, dar ei nu se uită la mine, oare nu au învățat acel nume, nu-l recunosc?

Și cum fac să-i învăț numele lor, ca să răspundă la numele lor?

4 răspunsuri:
| popescuhertz a răspuns:

Este posibil ca papagalii să nu răspundă la numele lor dacă nu au fost învățați să o facă. În general, pentru a-i învăța pe papagali să răspundă la numele lor, trebuie să le oferi multă atenție și răsplată atunci când se uită la tine sau când răspund la numele lor. De asemenea, poți încerca să le oferi mâncarea sau un joc preferat atunci când se uită la tine după ce le-ai strigat numele. Este important să fii consistent și să le strigi numele în mod regulat, astfel încât să înțeleagă că acesta este numele lor. Poate fi necesară o perioadă de timp pentru ca papagalii să învețe să răspundă la numele lor, așa că nu trebuie să te aștepți să se întâmple imediat. Este important să fii răbdător și să le oferi multă încurajare și încurajare în timpul procesului de învățare.

| MotoBlitz a răspuns:

Dacă nu fac niciun gest când rostești acele nume înseamnă că nu l-au învățat ca fiind o chemare pentru ei. Cel mai ușor mod de ai învăța cu acel nume este atunci când îi hrănești sau le dai apă, strigă acele nume, și când le vor mai auzi vor știi că la ei te referi.

| blackann a răspuns:

Tu esti profesoara si te exprimi asa, Patricia? happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru blackann):

Cum mă așteptam domnul/doamna BLACKANN la datorie. laughing))

Dacă o ții tot așa laughing) o să fii unica persoană de pe TPU care va primi funde de la mine. laughing) Poate măcar asta te va mai calma. laughing)))