anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca iubesc dansul si am o problema cu mana ar trebui sa lupt? sau sa ma dau batuta?

Răspuns Câştigător
| CrazyRat a răspuns:

Normal ca trebuie sa lupti. De ce sa te dai batuta daca ii visul tau? Lupta si vei castiga.

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Trebuie să lupți.
Pa, pa.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poti dansa si fara sa folosesti ambele maini

| Cires_Stefania_1994 a răspuns (pentru CrazyRat):

Multumesc!

| KinderBeeeib a răspuns:

Sa ai vise e ceva frumos si in general trebuie sa lupti.Nu stiu la cate desene animate sau seriale te-ai uitat dar daca parintii tai nu sunt de acord nu o vei face desi nu inseamna ca nu vei mai dansa niciodata...Din poza care o ai la avatar cred ca ai vreo 12-13 ani MAXIM.Cred ca si tu te uiti la serialul la care se uita si sora mea pe Disney Channel cu o fata care iubeste muzica si nu se lasa si o prinde tatal ei sau ceva de genul ( m-am uitat de cateva ori de gura ei dar nu prea mi-a placut).

| KinderBeeeib a răspuns:

Ahh scuze credeam ca ai scris ca ai probleme cu mama... ce aiurita sunt. Daca ai probleme cu mana nu te lasa dar daca se agraveaza tine cont si de sanatatea ta caci totusi ai o viata

| Cires_Stefania_1994 a răspuns (pentru KinderBeeeib):

Da stiu am 12. dar eu merg la Dansuri si din pacate am ceva la mana ma doare foarte tare dar nu vreau sa renunt iubesc dansul..si nu mai uit la desene mi se par ca nu sunt de varsta mea..si in poza aia eram cand eram cu finul meu si atuci eram mai mica aveam 11 ani si eu am 12 happy

| KinderBeeeib a răspuns (pentru Cires_Stefania_1994):

Ok...scuze.Nu renunta oricum poate iti va trece.

| marktheshark a răspuns:

Daca e o problema foarte mare cu mana nu ar trebui sa te fortezi prea tare