| nothinginteresting a întrebat:

Dacă un câine are semipareză își poate reveni, așa-i? Și în cât timp?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| katy a răspuns:

Depinde,doar medicul poate spune asta si probabil cu un tratament in prealabil si cu rabdare multa si ajutor din partea ta, facandu-i masaj usor si ajutandu-l sa mearga corect.Am avut un catel bolnav de parvoviroza,nu se putea tine pe labutele din spate,cat a fost sub tratament i-am facut gimnastica recuperatorie,apoi ii bagam o esarfa pe sub labutele din spate(ca un ham) si il ajutam sa mearga, era foarte fericit. acum s-a recuperat, merge singur, doar ca mai leagana putin picioarele, incearca si tu!

5 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Depinde de caz.
Am avut si eu un caine care a paralizat de spate, dupa cateva sedinte de terapie si-a revenit cat sa se deplaseze, dar nu in totalitate. Nu mai stiu exact cat a durat, dar undeva la o luna.

| untu a răspuns:

Nu stim sigur, dar depinde de pronosticul medicului veterinar si dupa ingrijirea necesara si tratamentul urmat dupa prescriptia medicului veterinar sa va vindeca si recupera cat mai repede partial sau total!

Bula
| Bula a răspuns:

Ca si la oameni, timpul si procentajul de recuperare depinde ajutorul primit, de vointa si de perseverenta.
Cainele are instinct de supravietuire, motiv pentru care are si vointa si perseverenta.
Ajutorul depinde de medicul veterinar, dar mai ales de tine!

| nothinginteresting explică (pentru katy):

Nu știu cum aș putea să-l ajut să meargă, deoarece e labrador și e cam mare...Masaj îi fac.
Mulțumesc

| katy a răspuns (pentru nothinginteresting):

Atunci un parinte de-al tau. sanatate multa, sper sa isi revina!