| Mariusflorin2341 a întrebat:

De ce cainele meu fuge mereu de acasa? Cand era mic nu facea asa dar acum ca a crescut cum ii dai drumul din lant cum fuge (il leg deoarece fuge de acasa) am auzit ca e perioada de imperechere dar am auzit ca tine toata primavara nu si vara. Am 2 caini amandoi fug, aceeasi poveste, aceeasi varsta, ce as putea sa le fac (sar gardul curtii si fug) chiar imi era dor de el cand era pui, acum parca e alt caine sad?

14 răspunsuri:
| kaTTsu a răspuns:

Probabil ca e mai rebel si vrea sa-si ia lumea in cap

Răspuns utilizator avertizat
| Ineys a răspuns:

S-au facut "bagabonti".

| laSoledad a răspuns:

Vrea libertate. Este curios cum este lumea dincolo de gard.

| Alverto a răspuns:

Nu o baga pe Anastasia in seamă
Pentru că nu știe cât de periculoși pot fi câinii, iar din cauza lor "Vezi doamne nu trebuie sa tii ditamai dulăul în lanț, că e un suflet" dar tot tu o sa fi tras la răspundere când o să muște pe cineva
Știu cum e schimbarea asta, sunt ca și niște copii, nu te ai ocupat de ei-fac ce vor

| Vikaa a răspuns:

Sterilizarea e singura solutie, asa am facut si cu bagaboanta mea batausa si aventuriera. Urla hormonii in ei, oole jos si sa ii vezi ce se calmeaza.

| aneliram a răspuns:

Dacă sunt în petioada de împerechere, asa fac, se duc după cățeluse.

| CataCatalin994 a răspuns:

Nu e sterilizat, nu e dresat, iar gardul trebuia sa fie suficient de inalt sa nu-l poata sari.

| Mariusflorin2341 explică (pentru CataCatalin994):

Gardul din partea aceea a curtii este marimea portii deci nu este prea inalt, din acel motiv sare doar pe acolo pentru ca doar pe acolo poate si nu stiu ce sa fac... de sterilizat nu il sterilizez pentru ca am auzit ca moare mai repede si ii se schimba comportamentul si pentru dresaj e prea tarziu plus ca nu am dresat caini pana acum.