| Miranda27 a întrebat:

De ce face catelul spume la gura? Este vorba despre un catel rottweiler de cinci ani, lgat (tinut pentru paza). De nervi, a mancat prea mult, sau de ce?

9 răspunsuri:
| CorneliaC a răspuns:

Probabil a facut ciuperca. Nu stiu daca cateii fac, dar du-l la veterinar, el o sa-ti zica mai multe.

| RedNose a răspuns:

Da mai multe detalii. A mancat? A latrat? A baut apa? Sta culcat si face spume?
Daca:
-a latrat e de nervi
-e culcat, incordat tot si nu reactioneaza s-ar putea sa aiba epilepsie
-a pus botul pe vreo broasca.

| skrtelmrs a răspuns (pentru RedNose):

Cateaua mea, cam de aceeasi varsta (cane corso) stiu ca facea spume din cauza apei pe care ea o bea (cantitate f mare).
mai facea spume cand latra la alti caini (de nervi).
cred ca de la apa face rott. lui

| skrtelmrs a răspuns (pentru CorneliaC):

Veterinarul te seaca de bani laughing)..cand poate spumele ii apar de la caldura/apa.

| RedNose a răspuns (pentru CorneliaC):

Ciuperca la bot si sa faca spume de la ea nu exista la caini. Daca nu i s-a schimbat comportament: apatic,nu mananca,nu bea apa, atunci e ceva serios si trebuie mers la doctor.
Rabia(turbarea) are ca semne salivare intensa, dar nu stiu daca spume. Aceasta boala se ia doar daca este muscat de vreun animal salbatic sau alt animal care a fost muscat la randul lui de vreun animal salbatic(de obicei, aceasta boala la animalele salbatice se gaseste), dar daca e vaccinat nu are nimic.

| RedNose a răspuns (pentru skrtelmrs):

A mea(amstaff) nu a facut niciodata spume de la apa, cat ar bea, doar pleaca cu apa dupa ea, ca ii ramane in salci, pe bot...laughing

| Miranda27 explică (pentru RedNose):

Catelul e vaccinat, dar si inainte sa manance si sa bea tot facea spume la gura, si dupa ce a mancat si a baut (apa proaspata). In rest mananca bine, e fericit si jucaus ca de obicei. Bine, nu cu toti e jucaus fiindca e tinut de paza. happy

| RedNose a răspuns (pentru Miranda27):

Nu stiu ce ar putea fi. Sigur a luat ceva in gura.

| Droghh a răspuns:

Veterinarul o sa iti ia 1 mil doar ca til consulta iar apoi medicamentele si toate cele iti mai ia 3-4 mil.laughing