Am rezolvat ceva. mi s`a spus ca de la viermisori si mi-a dat ceva pastile sa ii dau din 7 in 7 zile ( de doua ori ) si nu mai face asa... sper sa nu moara ... oricum va multumesc pentru sfaturi :*
Ooo imi pare asa de rau pentru pisoiul tau si prietena mea a avut aceste sintome si i-a facut injectii si de toate si tot a murit
trebuie dus URGENNT! imediat ce ai descoperit.
oate a ta o sa aiba mai mult noroc...succes :*
Nu vreau sa te fac sa lacrimezi dar s-ar putea sa moara si pisica mea a facut exact la fel pusea saliva si cand ma duceam la ea sa o iau in brate tot asa nu ma lasa si aproximativ peste 3 luni de la aceea reactie mi-a murit (((( dar iti recomandez sa te duci la doctorul de animale cat mai ai timp nu este foarte scump eu am crezut ca pisica este bolnava sau a mancat ceva si cand mi-am dat seama ca o sa moara am fost cu ea la doctor era inchis si cand am venit acasa mi-a murit
scuze pentru greselile de ortografie
sper sa-ti mai traieasca
duo mai bine la doctor neaparat ii face injectii si poate ii da tratament ceva eu acum mi-am cumparat caine s-a inbolnavit si am tratament de la doctor si inca ceva tine-o in casa la caldura sa nu o tii afara sau undeva unde este frig
sper ca te-am ajutat
Desh întreabă: