| Marius020202 a întrebat:

De ce pisica mea nu vroia sa manance? Vreo 4 zile o stat nemancata, o mancat un pic dintr-un crenvursti.Se simtea slabita, si mieuna cand era langa mine.L-am pus sa manace si nu vroia i-am dat salam cu sunca, crenvursti, pateu(cred ca era de pui) si nu mai stiu ce si nu voia sa manance, dar apa o baut-o. A fost si cainele meu dezlegat vreo 3 zile dar sa manance a venit.Si dupa vreo 2-3 dupa ce am legat cainele am vazut-o ca avea o linie, nu stiu cum sa zic, de parca a fost uda acolo si m-am uitat la ea, nu era muscata.Si ea statea afara si cand dormea o observat bunica-mea ca sta intr-o camaruta nu stiu cum sa ii zic din lemn si avea pe unde sa intre frigul era o caura de vreo 2 lungime si 1 latime(in sus) si mai jos avea o usa cu lemne mai despartite cu 3 cm cam asa si sua era de 1 metu latime si 1, 5 lungime (in sus) si nu stiu daca intra frigul prinde scandurile unde erau mai lipite/acoperite si acolo inauntru dormea pe niste perne, plapuma si un burete pe deasupradar avea un burete mai mare dar avea si statea sub ea si plapuma jos.Acolo o stat inainte porci.NA si 3-5 zile era slabita si nu manca tata o zis ca e bolnava si dupa a 4-6 zi o murit sad crying( crying
Bunicamea a zis ca poate o fi mancat un sobolan si din cate o auzit aia sunt otraviciosi.
Din ce cauza o murit crying? Nu cred ca e de la frig ca mai am o pisica si doarmne unde doarme si el
P.S :Ea era cam grasa, dar nu chiar asa mare de nu mai avea loc sa mearga de burta.
P.S Nu am mers cu ea la veterinar, eu as fi vrut, dar ai mei nu cred ca ar fi vrut. In plus, e departe, eu stau la sat si veterinar cred ca se gaseste la oras. Oricum nu stiu cum sa dau de el, poate de pe net si nici nu avem masina.Imi pare rau de pisica mea, saracuta de ea crying.
Apropo pisica era a bunicii mele, dar mai aveam si eu grija de ea.Si imi pare rau ca nu i-am oferit mai multa atentie ca nu statea la mine in casa, ci la bunica-mea si ea sta langa mine si daca statea la mine in casa poate ii dadeam mai multa atentie.

2 răspunsuri:
| Ionut_Sur_1987 a răspuns:

Sti de ce nu vroia sa manance? pisicile stiu ca o sa ajunga in rai si acolo mananca bunatati de neinchipuit, de aceea nu vor sa isi strice pofta de mancare...

| Marius020202 explică (pentru Ionut_Sur_1987):

Nu cred ca e din cauza asta ca manca si pe pamant dar am mai zis ca de 4-6 nu vroia sa manance nimic si i-am dat si carne pentru ca asta le place pisicilor(asta cred eu)