Eu te inteleg, acum cateva luni mi-a murit porcusorul de guineea si am plans dupa el cam o saptamana. dar totusi, sunt animale nu oameni si trebuie sa ne raportam adecvat la ele, adica sa nu-l pui mai presus de familia ta. o sa-ti treaca
Conteaza ca o intelegi tu - ce nevoie ai de oameni sa-ti inteleaga durerea - ei se bucura - oamenii nu inteleg atunci cd iti pierzi parintii, copilul, sotia, sotul - ei se bucura - si tu vrei sa te inteleaga pentru un catel - nu ai nevoie de parerea lor
Uni oameni o inteleg, dar nu ii dau importanta si isi vad de viata lor.Nu toti oameni sunt asa sensibili.
Dragii mei cei care ati spus ca sa nu punem animalele mai sus de familie,nu intelegeti ca toti suntem la fel? Viata unei furnici cu viata oricarui om? chiar daca noi ne raportam la faptul ca este om si cealalta e furnica dao dracul nu? Un caine inseamna foarte mult,orice animal are un suflet la fel ca al altcuiva,nu ar trebui sa ii nedrepatim,
@expacts iti inteleg durerea,este foarte dureros,simti ca intri in pamant de durere si nu intelegi cum ieri l-ai avut langa tine,si astazi nu mai este,ca a disparut deodata,eu inteleg foarte bine,cainii sunt animale foarte apropiate,cel mai bun prieten al omului,parintii mei mi-au spus cand eram eu mica,aveau un caine,si odata am iesit din casa,eram foarte mica,si m-am dus chiar in strada,venea o masina,iar cainele nostru s-a dus dupa mine,si s-a pus in fata mea,iar masina a oprit,animalele sunt date de Dumnezeu,nu imi imaginez,ma gandesc astfel,imi imaginez pamantul,si noi traind in el,daca toti traim impreuna,de ce nu ne intelegem? De ce exista baterea cainilor sau eutanasiarea? vanatoarea nu mai zic,nu-mi explic,cand vad,sa zicem un videoclip cu hingheri care ciopartesc cainii fara mila,imi vine cu mana mea jur sa ii omor,sa moara in chinuri, dar noi nu avem sufletul lor, nu ne patam de sangele lor
Da.asta a zis bunica mea "Da.l dracu de caine" pe un ton f lejer ...am realizat k in asemenea cazuri.trebuie sa iti pastrezi durerea in suflet.si din durerea asta mai raman doar amintirile! Cel mai dureros e ca nu am fost langa ea... timp de 3 luni.si peste 2 saptamani ajungeam la ea (! In schimb asta ma intareste si probabil ei ii este mai bine.decat sa fie prezenta aici.si sa treaca prin toata rautatea asta! Dar e normal fiecare om are punctul lui de vedere si felul de a fi! De aceea pentru unii este mai usor sa evite lucrurile.astea! Oricum acest suflet o sa ramana mereu prezent in mintea mea!
Sa ii zici lu bunicata ca nu are suflet si ca ea e un animal
noi oameni avem sentimente...ea nu ...imi pare rau pentru companionul tau