| Snowa a întrebat:

De ce va este frica de serpi/reptile?

Răspuns Câştigător
| Icpet a răspuns:

Oamenilor le este frica fiindca asa au fost invatati de mici. Mai ales ca nu inteleg aceste animale.,, Sa dai nas in nas cu o cobra", cum a spus angelblue90, nu are nimic. O ocolesti. Nu exista nici un sarpe care va ataca neprovocat. Toate muscaturile au avut loc fiindca serpii au fost zgandarati, atatati, sau calcati. Inca o prostie,,, sa te muste o vipera si sa mori in maxim cateva minite*, cum zice natalia. Toate cele trei specii de vipere din Romania au un venin f slab fata de alti serpi veninosi. Toate victimele acestor serpi au fost copii, batrani si persoane cu sistem imunitar slab. Una dintre ele e aproape inofensiva.
Mai e si aia,, ca sunt creepy". E ceva gen, nu ma duc la scoala ca nu imi place culoarea de pe perete. De aceea lumea uraste serpii, soparlele, broastele raioase, broastele, paianjenii, maj. insectelor, dar testoasele, buburuzele si brotaceii sunt draguti. De ce? Fiindca sunt urate? Acele snimale sunt mai folositoare oamenilor decat cainii si pisicile. Si mai sunt atatea prostii, ca gusterele e veninos, sarpele nu musca sub apa, sarpele suge de la vaca, de la broasca raioasa iei negi/raie si cate si mai cate prostii din astea de la tara. Voua va e frica de reptile in acelasi mod cum copiilor le e frica de bau-bau, vrajitoare sau capcaunii din basme. Fiindca nu stiti nimic despre ele. Sunt niste animale inofensive si folositoare. Eu le admir si ma bucur de fiecare data cand o reptila sau un amfibbian prin fata.

12 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Pentru ca sunt niste taraturi urate

| Freya1 a răspuns:

Pentru ca sunt reci urate se taras si sunt foarte gretoase si periculoase

| Snowa explică (pentru Freya1):

Cate morti sunt facute de serpi/reptile si cate sunt facute de caini? Ai sa vezi ca sunt mai multe morti din cauza cainilor sau a vacilor decat cele provocate de serpi, iar cele facute de serpi au fost din cauza ca au fost provocate (nu vreau sa zic ca nu imi plac cainii).

| Snowa explică (pentru whatevernvm):

Doar pentru ca sunt urate? Atat? Serios?

| whatevernvm a răspuns (pentru Snowa):

Ca sunt urate, creepy si se tarasc. Da, doar pentru atat. Cainii si pisicile sunt placute pentru ca sunt frumoase si pufoase, se joaca, *** din astea. Serpii sunt urati si nu fac nimic, sunt creepy

| mihai69 a răspuns:

De unde ai scos aberația asta?!? Ce te face să crezi că toată lumea e la fel de speriată ca tine? Mie unul nici nu mi-e frică, nici scârbă de reptile. În plus, sunt şi foarte folositoare.

| Freya1 a răspuns (pentru Snowa):

Una e sa te muste un caine si sa te tratezi cu tetanus si alta este sa te muste o vipera sa mori in maxim cateva minute.Mie nu imi plac din punctul meu de vedere sunt gretoase

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut ocazia sa ating un piton. Era dresat pentru circ... De fapt acel dresor l-a pus pe gatul meu si i-am simtit pielea rece cam peste tot pe gat, maini, picioare... Senzatia nu a fost deloc placuta. Nu stiu, nu imi place si asta este.

| DenisTboy a răspuns:

Fiecare are fobia sa, o boala care exprima frica de un lucru, de exemplu arahnofobia este frica de paianjeni sau claustrofobia este frica de spatii inchise/aglomerate. Fiecare cu frica sa si cu "bolile" lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru whatevernvm):

Nu toti serpi nu fac nimic. De exemplu tu ti-ai dori sa dai nas in nas cu un sarpe cobra? Sau un sarpe cu clopotei? Sau alte specii de serpi veninosi pe care nu cunosc eu.

| whatevernvm a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu atat mai mult nu imi plac.

| Adry05 a răspuns:

Frica doar sa nu ma muste cand e vorba de cei veninosi. In rest doar mi-e scarba.

Întrebări similare