| RazvanBaranguta a întrebat:

De dimineata catelul meu mechinez mic era sub masina, iar tata nu l-a vazut.Eu inca plang acum, pentru ca nu l-a vazut si l-a calcat cu roata pe cap si l-a omorat.Ce sa fac sa imi ridic moralul, pentru ca am plans jumatate din zi.

Răspuns Câştigător
| baru a răspuns:

Sall! nu ai ce face! Al meu a murit acum trei luni! Durerea din suflet, nu trece! cu timpul, vei avea altul. Intr-adevar, este dureros! Timpul vindeca ranile!

5 răspunsuri:
| YONTU a răspuns:

Buna Razvi! happy
PAi... lumea asta este ciudata! 1 an te ucuri de o persoana si dupa acea ea pleacacrying. Eu m-am obisnuit cu absenta unui membru drag... Trevutul e trecut, tu fii la prezent.

| DenisaBS a răspuns:

Fai mai intai o inmormantare pentru catei si dupa cat timp ce iti revi inchearca sa iti cumperi un alt caine care seamana cu cainele si asza te vei simti mai bine am trecut si eu prin asta

| tay2012 a răspuns:

Uite gandeste-te ca virgula catelul tau este acolo sus, undeva in cerul cateilor, fericit alaturi de ceilalti catelusi, si gandeste-te ca ii va fi bine acolo si ca el/ ea te va iubi indiferent daca fizic nu este langa tine. Nu mai plange, zambeste si spune multumesc lui dumnezeu ca nu ai pierdut un membru a familie ( mama, frate, tata, sora etc. )
Pe curand sinu uita, catelul tau e in siguranta acolo unde a ajuns. happy

| Sup3rN0va a răspuns:

Dar daca nu vei fi sigur ca o sa ai grija mai bine nu mai cumperi nici un caine.
Imi pare rau ca zic asta dar sa-l calce chiar nu l-a vazut?

| RazvanBaranguta explică (pentru Sup3rN0va):

Am fost la scoala.a fost un cadou de ziua mea