Altii dau sute de euro pe un catel din ala si tu il vrei gratis? )) bafla la cautat, cat timp or sa existe cuparatori nu ti-l da nimeni gratis
Câini de rasă fără bani, nu îți dă nimeni!
Dacă îți gratis, dă îți dă o corcitură cu care nu ai ce face.
Nu v-am cerut parerea, pe bune fraierilor. si aveti grija ca poate va raportez!
Nu gasesti aceste rase gratis. Poti gasi un metis care seamana a rasa pe care o vrei. Si eu am vrut bichon si m-am ales cu un metis de chihuahua cu pekinez care seamana deosebit cu un chihuahua. Imi ador cainele ciar daca nu e blanos cum imi doream eu. Daca gasesti un maidanez de talie mica ai putea sa-l iei.
http://www.adoptiicaini.ro/pe-alese/
Mai sunt pe acolo metisi de rasele pe care le vrei tu. Eu am vazut metis de mops (nu mop) cu pekinez si semana identic a mops! :)
Daca vrei neaparat o rasa anume cu pedigree calitate pet (sau show) poti sa-ti strangi alocatia, sa economisesti bani (ce-ti ramane rest de la dulciuri, etc. ), sa mai ceri parintilor, bunicilor, unchilor, prietenilor si poti face rost de 150-200 de euro pentru un bichon sau ce iti doresti tu.
Bafta!
Fraier esti tu, fundita ai dato cuiva care ti-a dat site de adoptii animale, dar nu de rasa. cum am mai zis, bafta la gasit caini de rasa moca
Cainii pentru adoptie sunt in general metisi.
pentru caini rasa pura ia legatura cu o canisa serioasa si pregateste 300-400 de euro. Nu e putin, insa merita.
Da mai bine ii dadeai funda lui crissuR.ea are mai multa dreptate si in plus pe siteul sos-animale.ro nu sunt aproape deloc animale, frumnoase care sa le poti adopta sunt doar cu probleme si in plus tu ai cerut altceva.crezi.e bine sa juti dar ti-am zis tu parca ai cerut altceva.ma rog faci cum crezi
anonim_4396 întreabă: