| LoloSkate a întrebat:

De pe ce site pot adopta (fara bani) un : Yorkshire Terrier sau Mop, sau Bichon, sau Chihuaha, sau Shar-Pey, sau Westie? Va rog ajutor! Dau fundita + vot!

Răspuns Câştigător
| deya25x a răspuns:

Http://www.sos-animale.ro/? x=show& sel=16

11 răspunsuri:
| PinkPanther a răspuns:

Altii dau sute de euro pe un catel din ala si tu il vrei gratis? laughing)) bafla la cautat, cat timp or sa existe cuparatori nu ti-l da nimeni gratis

| MMihai a răspuns:

Câini de rasă fără bani, nu îți dă nimeni!
Dacă îți gratis, dă îți dă o corcitură cu care nu ai ce face.

| LoloSkate explică:

Nu v-am cerut parerea, pe bune fraierilor. si aveti grija ca poate va raportez!

| Tourniquet a răspuns:

Nu gasesti aceste rase gratis. Poti gasi un metis care seamana a rasa pe care o vrei. Si eu am vrut bichon si m-am ales cu un metis de chihuahua cu pekinez care seamana deosebit cu un chihuahua. Imi ador cainele ciar daca nu e blanos cum imi doream eu. Daca gasesti un maidanez de talie mica ai putea sa-l iei.
http://www.adoptiicaini.ro/pe-alese/
Mai sunt pe acolo metisi de rasele pe care le vrei tu. Eu am vazut metis de mops (nu mop) cu pekinez si semana identic a mops! :)
Daca vrei neaparat o rasa anume cu pedigree calitate pet (sau show) poti sa-ti strangi alocatia, sa economisesti bani (ce-ti ramane rest de la dulciuri, etc. ), sa mai ceri parintilor, bunicilor, unchilor, prietenilor si poti face rost de 150-200 de euro pentru un bichon sau ce iti doresti tu.
Bafta!

| PinkPanther a răspuns:

Fraier esti tu, fundita ai dato cuiva care ti-a dat site de adoptii animale, dar nu de rasa. cum am mai zis, bafta la gasit caini de rasa moca

| danielcretu1980 a răspuns:

Cainii pentru adoptie sunt in general metisi.
pentru caini rasa pura ia legatura cu o canisa serioasa si pregateste 300-400 de euro. Nu e putin, insa merita.

| twilightt a răspuns (pentru LoloSkate):

Da mai bine ii dadeai funda lui crissuR.ea are mai multa dreptate si in plus pe siteul sos-animale.ro nu sunt aproape deloc animale, frumnoase care sa le poti adopta sunt doar cu probleme si in plus tu ai cerut altceva.crezi.e bine sa juti dar ti-am zis tu parca ai cerut altceva.ma rog faci cum crezi

| twilightt a răspuns (pentru Tourniquet):

Am o intrebare de unde ai gasit cainele? de pe ce site?

| Tourniquet a răspuns (pentru twilightt):

L-am primit cadou de la mătușa mea.

| twilightt a răspuns (pentru Tourniquet):

Aha

| Astamica123 a răspuns (pentru LoloSkate):

Ai vrut raspunsuri, poftim raspunsuri!