| Gaby212 a întrebat:

De unde pot sa iau o pisica?
M-ar interesa british shorthair, pentru ca nu lasa par si eu chiar nu suport sa vad ghemuri prin casa!
Am incercat pe site-uri gen OLX, Publi24, LaJumate.ro...Dar nu am gasit nimic interesant.
Toate pisicile asa-zise "british" erau fake-uri toata ziua, ori cu poze luate de pe net.
As fi dispus sa platesc pana in 800 de lei... Vreau un pui de maxim 4 luni, cu vaccinurile facute si carnet de sanatate.
Ma ajuta si pe mine careva?

20 răspunsuri:
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

De ce naiba sa dai 800 de lei pe o pisica, cand centrele sunt pline de suflete amarate care pot fi luate gratis?

Eu am 2 pisici si nu vad niciun smoc de par prin casa. Pentru ca le perii uneori si au mancare cu vitamine. Orice shorthair ar avea, o data la ceva timp tot naparleste!

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Apropo, am 2 pisici gri corcituri care seamana cu russian blue si au mai putin par decat british shorthair rolling on the floor.

| Someoneeene a răspuns:

Cauta la un crescator si poti merge la veterinar pentru a vedea daca e rasa pura

| Gaby212 explică (pentru supadeceapa):

Nu cred ca are pisica ta par pe corp cate animale am salvat eu de la gropile de gunoi si de prin santuri.
Donez lunar saci intregi de mancare la adapostul din cartierul meu...
Deci shut up babywinking

Vreau ceva de rasa.Ce-i rau in asta?

Tu stii ca in casa de la tara, unde stau parintii mei, am dus 4 pisoi gasiti intre niste darmaturi din spatele blocului?

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Cum nu gasesti pe OLX? E site-ul plin.
https://www.olx.ro/......shorthair/

| Gaby212 explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Nu prea sunt sin zona mea(Sibiu).
M-am intalnit cu un tip si pisica nu arata deloc asa cum erau imaginile de pe site.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru Gaby212):

Naiba te crede.

Putin imi pasa daca ma crezi tu sau nu laughing

supadeceapa

Daca nu iti pasa nu tineai sa mentionezi asta.
Sub anonimat toti suntem salvatorii omenirii laughing)))

N-ai inteles aluzia mea... Fa legatura cu ce ai spus tu mai devreme si ai sa vezi.

supadeceapa

Am inteles foarte bine. Doar ca tu nu intelegi ca lauda de sine miroase a prost

| alina2k18 a răspuns:

Cauta pe Facebook mai bine, dar pisoias de rasa pura nu gasesti cu 800ron, pune inca pe atat.
Vezi si aici, par de incredere.
www.caini-pisici.ro

Nu ma laud.Imi asum meritelewinking

supadeceapa

Imaginare.

Invidios? laughing

supadeceapa

N-am de ce.

| Adry05 a răspuns (pentru supadeceapa):

Ce mancare le dai?

| coccy1 a răspuns (pentru Gaby212):

Tie ti se pare ca niste saci de mancare sunt de ajuns? Esti cam egoist, pentru un animal nu este importanta doar mancarea, ci si un stapan. Unele pisici stau pe canapele pufoase si cu 10 jucarii iar altele in custi cu un bol de apa si unul de mancare care nu tot timpul sunt pline.

| KarinaLee6 a răspuns:

British Shorthar-ul lasă păr. Toate pisicile lasă, exceptând cele fără blană.

https://m.facebook.com/Outstandingcats/

Dacă vrei neapărat o pisică care nu lasă păr: https://m.facebook.com/felisa.sphynxcanadian/?ref=page_internal&mt_nav=0