| dellyutzaaa123 a întrebat:

Deci azi s-a intamplat un lucru groaznic crying! Cainele meu a fost prins de hinghieri mama mea a asteptat 2 ore sa-i dea drumul acolo ca trebuia sa vin cu aprobare de la primarie si saracul fiind mic era aproape facut praf de ceilalti catei mai mari hinghierii l-au prins in bloc ca era pe pres la usa nu-i asa ca e groaznic?! El mai sta din cand in cand acolo! Nu e corect ziceti-mi niste pareri despre hinghieri!winking cea mai buna ii dau funda!

Răspuns Câştigător
| Raducu1 a răspuns:

Ei sunt niste hoti,ei zic ca iau cainii maidanezi de pe strada,dar pe aia,, nu ii vad,, si ii vad doar pe cei care sunt detinuti de alti oameni(care sunt de companie) si daca ii vad pe strada, imediat ii iau.Pe langa Guvern,Base,astia care dau SMS-uri in care iti iei banii, cei ce cresc preturile din magazin si le fac imense si iti schimb iti dau mancare care iti,, ofera,, cancerul ii aduagam la lista de nesimtiti si pe hingheri si sper sa-mi vada raspunsul asta toti hingherii din Romania.

4 răspunsuri:
| dellyutzaaa123 explică:

Merci !

| Danyelusha a răspuns:

Hinghierii fac toate astea pentu bani. Cu cat e mai frumos cainele cu atat i-au mai multi bani. Strada mea e plina de caini vagabontii si nu ii ia nimeni. Dar ceva de genu' de la ce ai patit tu am patit si eu, adica prietena mea. Eu cu prietena mea, ne plimbam pe strada impreuna cu catelul ei. Nu era legat in lesa deoarece era mai mic, era pui, avea in jur de 4 sau 5 luni. Si atunci a coborat din masina un hinghier si l-a luat si l-a bagat in masina. Eu ia-m spus ca e catelul nostru si el a raspuns ca asta este. A facut asa deoarece noi eram mai mici pe atuni. Aveam vreo 11 ani pe atunci.

| dellyutzaaa123 explică (pentru Danyelusha):

Foarte adevarat iti multumesc!

| IloveGnR a răspuns:

Is niste handicapati dapai si astia carei suna...de ex odata era catelusa lu prietenamea din cealalta scara in calduri si la noi pe strada statea un caine asa fain zici ca era ceva combinatie de husky cu lup no si cand era in calduri statea cainele mai des in fata scarii da nu deranja pe nimeni era prietenos si stia chiar si sa dea labura laughing) mno si administratoarea o chemat hingherii angry