Uita-te la aripile ei sa nu fie o problema mai delicata, ai grija sa nu se loveasca de ceva foarte tare si problema sa se agraveze, du-te la un medic veterinar dar ai grija sa se priceapa si la alte animale in afara de caini si pisici, sunt niste vitamine de pus in apa, presupun ca i-ar face bine, succes!
Ii trebuie vitamine.Nu mai are putere si nu mai poate sa zboare.Mi s-a intamplat si mie.
Si eu cred ca s-a ingrasat ca are pieptu ala mare . Dar nu stiu de ce Toti 4 au aceeasi dieta, toti mananca aceleasi seminte...
Pai depinde cat mananca, am avut 20 de perusi, acum mai am 11 dintre care o femela este grasa si la fel, oboseste repede, nu este recomandat dar totusi... nu poti sa ii tii nemancati, asa ca cel mai bine o pui la exercitii fizice, cateva minute pe zi o faci sa zboare
Pai. Eu le curat custile odata la 2 zile. si ii scot pe toti 4 iar pe ea dupa ce spal alea o alerg juma de ora sau chiar o ora dupa ii prind si ii pun in cusca.
Aaa, eu ii tin in bucatarie tot timpul, numai noaptea la colivie :d
Cred ca o sa iau vitamine de pus in apa. pana acum le luam de pus in seminte. incerc si asta. mersi de raspuns
Vitamine de pus in seminte, te asigur ca nu am auzit, de greutate nu cred ca ar fi vorba, multumesc de funda!:*
Da sunt. seamana cu mei-ul lor. si se pune prin mancare si ei il mananca.
Mersi de informare, eu din ce am mai avut probleme cu perusii mi-au dat doar vitamine de pus in apa, in fiecare zi inveti ceva nou!
Multumesc inca o data pentru raspuns dar am aflat cauza. avea oua; x puii!
annuti întreabă: