anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci m-am apucat să scriu o carte...(sună ridicol, știu). Este o carte despre un băiat și o față(frați) care știu de la părinții lor că sunt vrăjitori. Într-o seară, 2 vrăjitori(cei mai puternici vrăjitori ai tuturor timpurilor) pot să treacă de vrăjile care protejau casă familiei și îi omoară pe părinții celor doi, copiii fugind într-o pădure din apropiere, unde începe povestea, adevărata poveste. După sunt înștiințați că vor merge la o școală specială de magie. Așa, după eu vreau să scriu despre anii lor la școală aceea. Am toate personajele scrise pe o foaie, cum sunt ele, altruiste etc. Ba chiar le-am făcut și niște portrete, că urmare a unor cursuri de desen. laughing
Din ce v-am zis eu acolo, este un mic rezumat a câtorva capitole. Nu am putut să va dau exact cum am scris, pentru că povestea ar fi a tuturor și nu am niciun drept de autor.
Merită să mai continui?

10 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Bună! Nu e ridicol. Dacă tu crezi în tine, ştii că ai talent şi poţi termina o carte e foarte bine.Eu nu sunt fană a genului ăsta de carţi... dar dacă tu crezi că este bună nu văd de ce să nu continui. Dacă îţi doreşti ceva din toată inima, nu renunţa pentru nişte critici.

| lovesunshine a răspuns:

Harry Potter! Recunoaste te'ai inspirat! Dar eu zic sa continui sa vedem ce iese!

| hate1t4ll a răspuns:

De ce sa nu continui? happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lovesunshine,am citit Harry Potter(Piatra Filozofala,Talismanele Mortii,Printul Semipur,Pocalul de Foc, Camera Secretelor) si ma mandresc cu asta, pentru ca multi s-au dat laoparte cand au vazut carti groase cu 500-700 pagini. Cat despre inspiratie,putin probabil sa ma fi inspirat de acolo,si sunt multe detalii pe care nu le-am spus in intrebare,chiar vitale pot sa spun pentru comentariile voastre si parerea voastra. Sursa mea de inspiratie au fost sora si fratele mai mici,ca sa si argumentez,si cum ei si-au dorit dintotdeauna sa fie ca Willie Vrajitorul(cred ca asa se numea),m-am gandit, de ce nu? Mersi tuturor de raspunsuri! Nu pot sa dau funda la unul dintre voi, pentru ca i-as nedreptati pe ceilalti! happy Mersi inca o data!

| Dimka12 a răspuns (pentru anonim_4396):

Unde pot citi harry potter?

| Simo0 a răspuns:

De ce să nu continui?

| IoanaIorga a răspuns:

Ai talent cine stie poate iasa ceva! Sa o publici s-o citesc si eu! Dar nu uita, expresii frumoase!

| MamaTa a răspuns:

Incearca sa fi putin mai inventiva, mai originala... Oricum este un inceput bun. Bravo

| ravanoos a răspuns (pentru MamaTa):

Originala? e putin spus...A combinat magicienii din waverly places cu Harry Potter.Slaab.Data vitoare, tu cel care ai scris,, xeroxul'' asta as vrea sa iti spun ori sa faci tu o carte ori sa stai si sa nu faci nimick.Sa fim seriosi, sa stam sa ne uitam la niste filme apoi sa scriem pe foaie ce s-a intamplat in aceste filme poate face oricine.Ori suntem scriitori, ori copiatori!

| SimonaSoare a răspuns:

Da, de ce nu? Nu multi pot sa faca asta.