Bună! Nu e ridicol. Dacă tu crezi în tine, ştii că ai talent şi poţi termina o carte e foarte bine.Eu nu sunt fană a genului ăsta de carţi... dar dacă tu crezi că este bună nu văd de ce să nu continui. Dacă îţi doreşti ceva din toată inima, nu renunţa pentru nişte critici.
Harry Potter! Recunoaste te'ai inspirat! Dar eu zic sa continui sa vedem ce iese!
Lovesunshine,am citit Harry Potter(Piatra Filozofala,Talismanele Mortii,Printul Semipur,Pocalul de Foc, Camera Secretelor) si ma mandresc cu asta, pentru ca multi s-au dat laoparte cand au vazut carti groase cu 500-700 pagini. Cat despre inspiratie,putin probabil sa ma fi inspirat de acolo,si sunt multe detalii pe care nu le-am spus in intrebare,chiar vitale pot sa spun pentru comentariile voastre si parerea voastra. Sursa mea de inspiratie au fost sora si fratele mai mici,ca sa si argumentez,si cum ei si-au dorit dintotdeauna sa fie ca Willie Vrajitorul(cred ca asa se numea),m-am gandit, de ce nu? Mersi tuturor de raspunsuri! Nu pot sa dau funda la unul dintre voi, pentru ca i-as nedreptati pe ceilalti! Mersi inca o data!
Unde pot citi harry potter?
Ai talent cine stie poate iasa ceva! Sa o publici s-o citesc si eu! Dar nu uita, expresii frumoase!
Incearca sa fi putin mai inventiva, mai originala... Oricum este un inceput bun. Bravo
Originala? e putin spus...A combinat magicienii din waverly places cu Harry Potter.Slaab.Data vitoare, tu cel care ai scris,, xeroxul'' asta as vrea sa iti spun ori sa faci tu o carte ori sa stai si sa nu faci nimick.Sa fim seriosi, sa stam sa ne uitam la niste filme apoi sa scriem pe foaie ce s-a intamplat in aceste filme poate face oricine.Ori suntem scriitori, ori copiatori!