anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci m-am apucat să scriu o carte...(sună ridicol, știu). Este o carte despre un băiat și o față(frați) care știu de la părinții lor că sunt vrăjitori. Într-o seară, 2 vrăjitori(cei mai puternici vrăjitori ai tuturor timpurilor) pot să treacă de vrăjile care protejau casă familiei și îi omoară pe părinții celor doi, copiii fugind într-o pădure din apropiere, unde începe povestea, adevărata poveste. După sunt înștiințați că vor merge la o școală specială de magie. Așa, după eu vreau să scriu despre anii lor la școală aceea. Am toate personajele scrise pe o foaie, cum sunt ele, altruiste etc. Ba chiar le-am făcut și niște portrete, că urmare a unor cursuri de desen. laughing
Din ce v-am zis eu acolo, este un mic rezumat a câtorva capitole. Nu am putut să va dau exact cum am scris, pentru că povestea ar fi a tuturor și nu am niciun drept de autor.
Merită să mai continui?

10 răspunsuri:
| SimonaSoare a răspuns:

Da, de ce nu? Nu multi pot sa faca asta.

| lovesunshine a răspuns:

Harry Potter! Recunoaste te'ai inspirat! Dar eu zic sa continui sa vedem ce iese!

| hate1t4ll a răspuns:

De ce sa nu continui? happy

| Simo0 a răspuns:

De ce să nu continui?

| MamaTa a răspuns:

Incearca sa fi putin mai inventiva, mai originala... Oricum este un inceput bun. Bravo

| ravanoos a răspuns (pentru MamaTa):

Originala? e putin spus...A combinat magicienii din waverly places cu Harry Potter.Slaab.Data vitoare, tu cel care ai scris,, xeroxul'' asta as vrea sa iti spun ori sa faci tu o carte ori sa stai si sa nu faci nimick.Sa fim seriosi, sa stam sa ne uitam la niste filme apoi sa scriem pe foaie ce s-a intamplat in aceste filme poate face oricine.Ori suntem scriitori, ori copiatori!

| Rockart a răspuns:

Bună! Nu e ridicol. Dacă tu crezi în tine, ştii că ai talent şi poţi termina o carte e foarte bine.Eu nu sunt fană a genului ăsta de carţi... dar dacă tu crezi că este bună nu văd de ce să nu continui. Dacă îţi doreşti ceva din toată inima, nu renunţa pentru nişte critici.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lovesunshine,am citit Harry Potter(Piatra Filozofala,Talismanele Mortii,Printul Semipur,Pocalul de Foc, Camera Secretelor) si ma mandresc cu asta, pentru ca multi s-au dat laoparte cand au vazut carti groase cu 500-700 pagini. Cat despre inspiratie,putin probabil sa ma fi inspirat de acolo,si sunt multe detalii pe care nu le-am spus in intrebare,chiar vitale pot sa spun pentru comentariile voastre si parerea voastra. Sursa mea de inspiratie au fost sora si fratele mai mici,ca sa si argumentez,si cum ei si-au dorit dintotdeauna sa fie ca Willie Vrajitorul(cred ca asa se numea),m-am gandit, de ce nu? Mersi tuturor de raspunsuri! Nu pot sa dau funda la unul dintre voi, pentru ca i-as nedreptati pe ceilalti! happy Mersi inca o data!

| IoanaIorga a răspuns:

Ai talent cine stie poate iasa ceva! Sa o publici s-o citesc si eu! Dar nu uita, expresii frumoase!

| Dimka12 a răspuns (pentru anonim_4396):

Unde pot citi harry potter?