Observa-i comportamentul cateva zile, daca e activ, daca e lenes, daca mananca mancarea lui sau cea din verdeturi, daca se da pe rotita. Verifica daca are vreo rana sau ceva. Probabil in momentul acela s-a speriat, sau poate s-a si lovit putin. Daca dupa 2/3 zile ti se pare ca se comporta cat de cat normal, poate un pic mai speriat atunci nu ar trebui sa aiba vreo problema. Al meu mititelul a cazut de la mansarda pe scari in forma de melc a alergat extrem de repede, a vazut pana la jumate iar cand am dat sa il prind, s-a speriat si mai tare si a cazut jos. Cand l-am luat in mana era foarte speriat, si se misca lent, parca nici nu simtea prezenta mea. L-am tinut sub ochi cateva zile si am vazut ca si-a revenit, m-am speriat foarte tare pentru ca tin la el enorm.
E ok, e doar speriat de la țipetele tale!
Lasă cusca jos lângă el și momește-l cu hrana care îi dai și va intra.
Stai linistita nu are nimic era doar speriat asa era si al meu serios fara gluma
primesc funda?
Si eu tin la el enorm, dar l am strivit, de aia nu se misca si nu respira, dar dupa cateva secunde s-a ridicat.Ma gandeam ca a murit, am plans in ultimul hal
anonim_4396 întreabă: