| MeryHojda2001 a întrebat:

Din graseala am lasat usa coliviei deschise si mi-a iesit perusul mascul.A iesit din colivie pentru prima data si nu pot sa il prind sa il bag inapoi! Va rog ajutati-ma, sunt disperata. sad crying

P.s.: Ii am de aproximativ 3-4 luni...

Răspuns Câştigător
| Ani4you a răspuns:

Nu il lasa sa iasa din camra si ai grija sa nu intre dupa mobila sau sa se loveasca de pereti geamuri...
Ademeneste-l cu mancare sau i-a un prosop si incearca sa il pui pe el... vezi sa fie un prosop subtire sa nu il lovesti.

8 răspunsuri:
| Anonymous92 a răspuns:

Daca perusal tau este inca prin apropierea casei tale, ademenstel cu hrana lui, si ia o punga si pune-o peste el, astfel il poti prinde, asta a fost ideea mea, sper ca te-am ajutat, bafta si ai mai mare grija de el.

| Gilca_Madalina_1975 a răspuns:

Va veni înapoi, lasă fereastra deschisă și pune niște mâncare de-altui pe pat. I se va face foame și va veni să mănânce, iar tu să închizi atunci geamul. Ademeneștel.

| MeryHojda2001 explică (pentru Anonymous92):

Nu a iesit din casa. e inca in camera. O sa incerc cum ai spus! Multumesc! >big grin

| Anonymous92 a răspuns (pentru MeryHojda2001):

Cu placere si sa ai grija de el, multa sanatate.

| TOOL a răspuns:

Ai putea sa il ademenesti cu mancarea lui inapoi in colivie sau unde vrei tu sa il atragi.

| cRaNs1MoRe a răspuns:

De 3-4 luni il ti in colivie... Bravo lui ca a zburat.Un perus are nevoie sa zboare si de libertate, tu asa cum il ti in colivie il chinui!

| MeryHojda2001 explică (pentru cRaNs1MoRe):

Nu i-am dat niciodata drumul pentru ca imi era frica! Imi era frica ca nu o sa-l mai prind!

| MeryHojda2001 explică (pentru Anonymous92):

Asa voi face! Multumesc!