Salut!
Daca vrei iti prind eu unul.Te costa 2500 de lei el, 1000 deranjul, 1000 transportul, 1000 ca ti-am scris raspuns la intrebarea asta, te mai costa 500 de lei aerul pe care il respira pedrum unicornul de la mine pana la tine, te mai costa inca 500 delei banii pentru mancarea mea atunci cand vin sati-l aduc, mai costa 1000 ce mananca el de la mine pana la tine, mai costa 500 apa (bea numai cu lamaie si miere)bea multa apa, daca ma gandesc putin peste da-mi 2000 de lei pe apa, mai costa 750 de lei baia pe care i-o fac, ca na trebuie si el dezinfectat, nu il tii din salbaticie in casa.Te mai costa 2000 muzica de pe drum, asculta numai rock si clasica, aaa, stai asa ca asta-i pentru mine... el asculta manele sitemai costa 500 manelele si 10.000 delei ca eu sa suport manelele in timpul transortului, mai dai si tu acolo 500 spaga si cam atat face.Banii mi-i pui intr-un cont si eu ti-l trimit prin posta intr-un plic cu livrare rapida.Tu cum il vrei cu ciocolata sau cu vanilie? Acum ma duc sail prind de la alimentara.Cand ma intorc te sun eu si ti-l timit.
Hai ca mi-a ajuns prosteala, ma intorc la treaba, te las cu unicornii tai in pace.Un sfat ar fi cand il tai la iarna safolosesti salba de usturoi, i-o pui la gat si ii anuleaza puterile magice care te fac sa pui intrebari prostesti pe TPU.
Site-ul asta nu e ca sa-ti bati tu joc de noi. Daca ai o problema reala, ok. Daca nu, pa.
AntipaticuPreasfant întreabă:
Marii03 întreabă: