Deci asa ceva se poate intampla decat in Romania. banii sunt pusi inainte vietii?:/ Trebuie sa gasesti un veterinar la care sa poti platii dupa sau dac nu mprumutata-te de la niste prieteni, rude,...
Nu am de la cine am intrebat daca cunoasteti pe cineva sa ma poata ajuta sunt in stare sa fac orice dar nu am acum posibilitate practic banii o sa ii am dupa 2 zile dupa ce ea nu va mai fii si nu ma mai ajuta de loc
Din ce oras esti? Asa tep utem ajuta sa gasesti pe cineva.
Perfect. chiar zilele aste am auzit de ambuvet pe la radio care e disponibila non-stop si ajuta in cazuri de urgenta ca al tau. http://www.ambuvet.ro/? gclid=CKLN-byUt8ICFYHLtAod6i0A_w
Iti multumesc mult dar au zis ca nu ma pot ajuta mau trimis inalta parte sa incerc
Vrabiuta, iata de ce nu trebuie sa-ti iei responsabilitatea unui animal de companie, daca nu esti capabila sa -i oferi sprijinul necesar. Din pacate nu exista medici veterinari care sa te ajute fara bani.
Da deci se pare ca din moment ce ei nu te pot ajuta, nu depinde de urgente.
I-ai dat o speranta desarta ---fata nu are banii necesari pentru plata interventiei medicale la un cabinet veterinar, daramite pentru plata unei ambulante veterinare!
M-am gandit ca din moment ce e ambulanta actioneaza in cazuri de urgenta faras plata daca e nevoie! Da se pare ca nimic nu se face fara bani. :/
Numai in cazul oamenilor se aplica gratuitatea serviciilor de urgenta medicala, nu si in cazul animalelor.
Pana gasesti medicul veterinar, nu ii mai da lapte, da-i si tu niste mancare de pisica, nu o tine vegetariana.
Apoi cauta un medic veterinar in apropierea casei tale, nu de alta, dar sa nu stresezi pisica cu transportul prea mult.
Pisica e invatata sa iasa in ham in apropiere nu am medici am scris sus daca cunoasteti vreun medic sa ma ajute si pe mine nu altceva va multumesc pentru sfaturi