| P1etonu a întrebat:

Dupa cum unii stiu, micuta mea catelusa Lara a murit acum o saptamana. Eu am iubit-o foarte mult si am decis sa ii tin doliu o luna deoarece asta am promis... Acum toata lumea spune ca sunt nebun pentru ca am avut nunta la vara mea si nu am dansat pe motivul asta, si nimeni nu intelege ce a insemnat catelul pentru mine. Sa nu mai spun ca replica "A fost doar un caine" am auzit-o de 100 de ori si raspunul "Ba nu, a fost fetita mea " l-am dat de 101 ori!

7 răspunsuri:
| Al3xp a răspuns:

In primul rand oamenii nu au inteles mai deloc animalele, in al 2-lea rand tu nu trebuie sa te iei dupa nimeni, un animal te poate iubi mult mai mult ca un om, si iti poate daruii ceea ce omenirea nu poate : iubire sincera! Daca tu ai tinut si tii inca la acel animal nimeni nu trebuie sa te judece fiindca si eu am un caine si imi e cel mai bun prieten, si clar tin la el foarte mult, de asta tu trebuie sa iti iubesti prietena in continuare fiindca numai cine iubeste un animal stie ce inseamna dragostea fata de un necuvantator. Imi pare rau pentru catelusa ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si care e intrebarea?big grin
In fine, nu ar trebui sa te mai deranjeze ce spune lumea, lasa-i sa vorbeasca!
Mi se pare putin prea mult sa tii doliu pentru un animal, insa iti respect decizia. Si eu am suferit cand mi-a murit cainele, chiar si acum, dupa 5 ani, tot mai plang uneori cand imi amintesc de el. Mi-a marcat copilaria...
Vei vedea ca in timp, iti vei mai reveni. Incearca sa-ti cumperi alt catel. Sunt sigura ca Lara nu ar vrea sa te vada tristhappy.

| Nutemaiholba a răspuns:

Nu te lua de gura lumii. Eu una am o iguana pe care o indragesc maxim.

| Serye a răspuns:

WTF is wrong with U? Get over, dude!

| viotedy a răspuns:

Cine te critica nu poate intelege, lasa-i in pace.i-ati alta catelusa.

| P1etonu explică (pentru Serye):

Go *** yourself! Nu avem nevoie de..., nu stiu cum sa te numesc, ca tine aici asa ca du-te in treaba ta... Eu am cerut intru-un fel sprijinul nu ironia!

| LivingLouder a răspuns:

Eu cred ca este foarte dragut ceea ce faci si te admir foarte mult. Supararea poate sa iti treaca daca iti iei altul altceva nu stiu.