Îți dau pe una care canta la ateneu și la opera cu condiția să faci contract cu toți cei ce ajung acolo sa nu ii facă nici o poza și nici o filmare că nu are voie sa facă lucruri din astea lumești
Ea poate sa facă până și bitbox
A mai cântat pe la nunti
Are doua conservatoare făcute unul în România și altul în Republica Moldova
Cel mai importat este contractul de confidențialitate daca apare o poză cu ea la nunta respectivă organizatorul ii va da o sumă consistentă că și despăgubire
Nu sunt in domeniu dar am mai fost la nunti. Normal la fiecare 50 minute iau o pauza de 10 minute. Apoi pe la miezul noptii iau si ei o pauza de masa de o jumatate de ora. La baiatul meu a fost Tinu Veresezan. A fost platit pana la ora 02:00 (asa era legea in pandemie). In pauze a pus cel de la acordeon (Corin Irimia) muzica de pe stick-ul lui. Depinde si de cate ore este contractul. Dar la 3-4 melodii mai bagi si 2-3 hore, sarbe, etc. Nu este o regula. La noi a cantat Tinu de a dat in draci dar a si primit bani de la nuntasi. Cred ca a plecat cu de 10 ori mai mult decat a fost platit de mire!
Programul ti-l faci tu, ca artist. Nu esti obligat sa canti cat altii, daca dupa doua melodii falsezi sau ragusesti.
Din ce am vazut la evenimente, multi solisti fac pauza la 20-30 de minute. In special aia buni.
Cel mai bine e atunci cand formatia e numeroasa, si exista doi sau mai multi solisti. Isi pun in program piese solo, mai o umplutura instrumentala, si au timp de relaxare.
Bineinteles, nici instrumentistii nu sunt roboti. Instrumentele de suflat nu pot merge continuu, desi am observat ca aia cu experienta nu se opresc cate doua ore.
Muzicantii le alegi tu si ei canta dupa preferintele tale!
La program si la pret va veti intelege intre voi.
La mine n-a fost pauza, doar cand au fost opriti. Au cantat 9 muzicanti live, cca. 17-18 ore, aproape non-stop.
Toata lumea a fost extrem de multumita, iar la urma a trebuit sa scot sigurantele, fiindca peste 3 ore a trebuit sa vina alta nunta.
Sambata seara nu e ora de sunat muzicanti.
1. Programul de muzica il face cel care oranizeaza nunta (de regula mirii), in functie de participantii la nunta.
2. La nuntile unde la baza este muzica populara, se canta putina muzica de alt gen. Si invers.
3. De regula - in afara de timpul in care se serveste masa - se canta muzica de dans (joc), alternand: de la o pauza la alta populara, apoi intre alte pauze usoara, in alte intervale de alt gen.
4. Capelmaistu trebuie sa urmareasca oamenii. La inceput se canta muzica mai lenta, apoi creste in ritm, iar cand observa ca oamenii au obosit, trece din nou la muzica mai lenta.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Deniissel întreabă: