Nu o sa iasa nici-un pui pentru ca e vorba de ADN, cromozomi etc, nu se potrivesc.
Sunt doua specii total diferite
nu sunt compatibili incat sa faca pui impreuna, din cate stiu eu
ADN e la fel, nu cred ca pe planeta asta avem alt ADN, daca tu stii cas mai multe asa o fi zine si nou poate mai invatam si noi.Asa ca idee sa stii si tu ADN-ul este acelasi in toata lumea vie,adica tot ce misca si are ADN este la fel,ce difera ai spus si tu dar probabil din plesneala,deci sunt cromozomii.Dar mai stii poate ca se gaseste si ADN extraterestru,niciodata nu se stie.
Toate caramizile dintr-o fabrica sunt la fel, ce conteaza este numarul lor, astfel incat poti sa faci o casa, sau poti sa faci doara un gard din ele, deci acelasi produs in cantitati diferite da ceva diferit
Sunt tot felul de persoane pe aici care n-au facut scoala primara (nu stiu cum au reusit sa invete sa scrie!). Un exemplu este "relian", pe care eu l-am blocat, care este mai slab pregatit decat "prevede legea". Deci nu te lua dupa el. Si in cadrul aceleasi specii ADN-ul este diferit cu circa 1% de la un individ la altul. Intre specii diferite diferenta este mai mare. Se invata prin scoala primara dar, astazi, ai avantajul ca mai exista si internetul. O simpla aruncare de privire pe Wikipedia te lamureste: http://bit.ly/2L6T8g6 Asa ca stai linistit! Nu va iesi nicicand "o struto-camila" din pisica si cainele tau.
Uite altul' care se trezeste. Ba, unde am spus eu in alea cateva cuvinte, ca exista mai multe tipuri de ADN? Am spus ''e vorba de ADN'' pentru ca exista mai multe diferente: A B & Z, mitocondrial, etc. Daca pisica si cainele aveau dupa cum spui tu ''adn la fel'' nu mai era vorba de specii diferite, imposibil ca adn'ul sa fie la fel, noi doi din pacate suntem 99, 99% la fel, diferenta este ca neuronii tai sunt mai slow.
Deci dupa mintea aia ingusta a ta DN nu este la fel? Aia ai spus iarasi acum, deci spune si noua ce ADN mai stii, cum am spus invatam si noi.Vezi ca tu inca visezi, eu daca m-am trezit e bine, dar tu inca visezi
Hai totusi sa iti desenez, ca vad de priceput cam greu . Daca ai 2 sfori una de 1 metru si alta de 10 metri, acele sfori sunt cumva diferite? Singura diferenta este lungimea, dar sfoara ca sfoara e tot sfoara si aia de 1m si aia de 10, ai priceput? E acelasi material, deci exact acealsi ADN doara difera cantitatea.
Hai mai simplu.Ai 2 vase unu de 5 litri altul de 10 litri ambele cu apa.
Dupa tine apa din vasu mai mare este apa iar cea din vasul de 5 litri ce este? Mai visezi inca?