| DarKJoKeR a întrebat:

Ei bine, am fost iluzionist:P.mam tzinut foarte mult de treaba asta, si reusisem la un momentdat sa ajung destul de bun... dar au intervenit anumite probleme si a trebuit sa renunt. dar m-am intors, si usor usor, o iau de la capat:pe.am un filmulet nou, dar am nevoie de parerea voastra directa si sincera in legatura cu el http://www.youtube.com/watch?v=_f3b6JE2XEw. astept pareri:D

15 răspunsuri:
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Bv, ti-am vazut videouletzele si esti chiar bun:Xeu am puteri paranormale^^

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Woauu!big grin
Foarte frumosbig grin

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

DarKjoceR mult succes in continuare!love struck
Sper sa reusesti cea ce ti-ai propusbig grin

| alecs871 a răspuns:

Da... si eu vizionam filmulete de genul asta. Eu unu m-am multumit doar cu a fi "minimaginian" pentru prieteni si pentru profu` de psihologie care mi-a luat cartile ca jucam macao in ora big grin. Cel mai des faceam faza cu cartea pe geam, sau aparea cartea care o spunea respectivul la el prin buzunar sau in diferite locuri. Am si eu cateva videoclipuri facute cu telefonul.
La 1. si 2. stiu secretul big grin, nu am sa-l divulg si 3. si 4. sunt un pic mai greu de facut probabil, nu am aprofundat asa de mult acest subiect, al iluzionismului.

| alecs871 a răspuns:

Da, ce sa zic, poate daca ma tineam ajungeam si eu sa fac trucuri la copiii de gradinita. Pana acum m-am multumit decat cu faima celor din jur. Am lasac cu gura cascata cel mai mult pe unu, i-am facut faza cu cartea zisa de el pe geam, pe la el prin buzunare, faza aia, 4 carti in mana si fac sa para ca am vreo 12 big grin.

| alecs871 a răspuns:

A laughing, si faza cu sfoara pe care o tai in doua si dupa-aia o innod si iese ca noua big grin si cu scrumul de tigara pus in mana stanga si apare in mana dreapta.

| DarKJoKeR explică:

@georgiianna
mno nu cred ca am eu norocu alalaughing. desi ala o fost visu meu de mic:X.mersi oricum:*

@alecs871
dc te-ai lasat? cunosc f multi prieteni iluzionisti care castiga bani f buni din asta, dar doar pentru ca sau tzinut:pe.si app, mie unu mi s pare mai dificil nr 1 decat nr 3laughing. dar nr 4 mi-a luat ceva ore de exercitziubig grin

| DarKJoKeR explică:

@mumoasa

| DarKJoKeR explică:

@mumoasa
mersi ink odata:*. si mno, am atatea hobbyuri ca nici nu stiu c vreau sa ajunglaughing

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Am si eu niste colegi care fac chestii de genu...desi sunt un pic mai.anyway ai zis ca .ai facut o pauzabig grin... oricum esti bun KEEP goin`incerca din toatelaughingumpleti viata cu chestiile care iti plac [voleiul].si incerca sa devii cat mai bun la ele:d...

| viki a răspuns:

Super! Chiar imi place!happy

| demonel a răspuns:

Ma apucasem si eu intr-un timp de astea dar nu am avut ambitie si m-am lasat
u insa sa nu te lasi ai mult talent si contiua tot asasa ne mai prezinti trucuri

pls

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Heyhappyesti bun in ceea ce facihappy
chiar imi place:X
mult succes in continuarewinkingsigur o sa ajungi mare iluzionist daca iti doresti astahappy:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uau ce frumos! Nam mai vazut asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti simpatic dar ia uitati-va la asta http://vladgrigorescu.com/media/