Sa-l strecori este posibil dar tot va fi descoperit, posibil sa fii reclamata de colega/colegele de camera.
Nu vei fi singura in camera. Asa ca, chiar daca reusesti sa-l bagi in camera, tot va fi descoperit. Daca nu te va reclama colega de camera, te vor reclama celelate colege.
La cămin privat unde nu ai portar și ești singură în camera îl poți strecura timp de câteva zile, până te vede pe camerele de luat vederi și apoi te dă afară. În rest, la orice alt cămin cu portar nici măcar nu poți trece de intrare.
La faza asta, + de faza cu potențiali colegi, ai dat-o complet de gard cu gândirea, nu știu ce minte sănătoasă ar lua în considerare 1% să facă lucrurile astea.
Nu o lua ca pe un răspuns urat, ci ca pe unul constructiv ca să-ți dai seama de gravitate.
Mă pedepsești așa-i? Am fost un copil rău, Iartă-mă mami.
Nu vreau funda, din moment ce nu-mi place mentalitatea ta și încerc să-ți spun că ceea ce vrei să faci este josnic, nu-mi doresc decât să te gândești și la alții, nu doar la tine.
Și da, nu ai luat-o constructiv, te-ai ofensat ca și cum ți-am dat în cap și după mă "pedepsești" nedându-mi fundă.
Ca să nu zici că te las fără explicație, îți zic și mentalitatea mea:
Pot să fiu cel mai sărac de pe planetă, nu voi crea un disconfort pentru alții, chiar dacă ei sunt de acord, voi prefera să-mi creez mie un disconfort plătind mai mulți bani sau lucrând mai mult.