Dada . Am 3 in grajdul din spatele caies . Sa nu mai spui la nimeni, ca sunt ilegali :-s!
Mai exista doar seful unicornilor, pe restul i-am mancat cu mujdei. Moarte UNICORNILOR!
Eu am 8 ani si Traficat De mentosane a raspunsfoarte frumos. Restul sunt prosti.
Mersi pentru apreciere, si pentru fundita, normal :]!
Ba nu minti copilu lasa-l sa cunoasca adevarul... cand se duce la zoo ii intreaba unde sunt unicorni pe aia
Cand ai avut 8 ani l-ai cautat si to pe Mosu` la polul nord asa-i? ...si asta doar pentru ca parinti tai te-au MINTIT. Traieste-ti viata!
Fata sau ce ai fi tu eu stiam de la 7 ANI ca nu exista Mos Craciun, Iepurasu, Unicorni, Zmei, Spiridusi, Mos Nicolae deci numi vorbi despre asta mie
Bravo tie atunci. Presupun ca si acum "sti" prea multe nu?
Asa ma si ce vrei acu sa bocesc?
deci clar pentru copiiii care folosesc 0, 5 din creier
NU ESXISTA UNICORNI, MOS Craciun, Iepurasu, Unicorni, Zmei, Spiridusi, Mos Nicolae
OMG cum sa crezi ca exista
Cauta pe dex
inseamna a te pacali...
asa aiurea Cati ani ai si in ce clasa esti?
Nu ai minte Rebecutza cum sa nu crezi ca exista Mos Craciun si Mos Neculaie de sarbatori cine iti aduce cadouri un om obisnuit n-are cum nu ai minte de loc doamne mai degraba stie un copil de 8 ani decat tine
Nu ai minte Rebecutza cum sa nu crezi ca exista Mos Craciun si Mos Neculaie de sarbatori cine iti aduce cadouri un om obisnuit na-are cum nu ai minte de loc doamne mai degraba stie un copil de 8 ani decat tine
Uite-ma aici. Deci exista. P.S.: E greu sa scriu cu copitele mele de unicorn fabulos. :3
tudorlaura întreabă: