| XerSai a întrebat:

Ey big grin Am 13 ani si de astazi am inceput sa merg la sala (1.70 - 77 kg) si as vrea sa-mi ziceti niste sfaturi.

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Vorbeste cu antrenorul de la sala, sa te indrume, in functie de conditia ta fizica si varsta!
Nu fa exercitii dupa capul tau sau "dupa ureche", la sfatul "prietenilor".

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sfatul cel mai serios si sanatos este sa lasi sala adultilor si sa te apuci de un sport sanatos cu copii de varsta ta, ca sa te dezvolti armonios si sa cresti in inaltime.
Sala te ajuta sa te dezvolti pe latime si atat.
la 13 ani, este vital sa intelegi ca ai nevoei sa cresti in inaltime, nu sa ramai un pitic cu muschi, ca nu foloseste la nimic asta si nu atrage nici o fata.

| unpierdut a răspuns:

Al dracu si eu care am 50 si ceva de kile la 21

| Florineldesteptu100 a răspuns (pentru Violleta2022):

1.70 e o inaltime buna. Sala nu opreste cresterea in inaltime.
Si in plus decat un bleg de 190cm mai bine unul bine facut de 175cm. Tu pe cine ai prefera?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Florineldesteptu100):

Eu am preferat unul de 1.94m cu care m-am si maritat.
Si sub nici o forma nu m-as fi uitat la unul de 1.75m, cand eu insami am 1.74m
Prefer barbatii foarte inalti, decat piticii de 1.70 sau 1.75 cu posibilitatii limitate la fete de sub 1.60m, ca sa poata purta si ele tocuri si sa nu se simta jenate.

Bula
| Bula a răspuns:

Si aceste lucruritrebuie invatate, adica cum sa faci "muschi pe creier". big grin

| Florineldesteptu100 a răspuns (pentru Violleta2022):

Dar la ce conteaza inaltimea?
Esti mai,, masculin" sau ce? Bunicul meu avea 1.68 si imi povestea cand eram mic cu in liceu era campion la skandenberg si imi mai zicea cum mergea el la concursuri.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Florineldesteptu100):

Pai, eu am 1.74 si imi plac tocurile cui de peste 10 cm, ceea ce ma duce la 1.84 cu tocuri, si evident m-a facut sa aleg un barbat mai inalt, ca sa ma simt protejata, nu sa arat ridicol cu un pitic langa mine.

Povestea ta oricum nu face nici un sens, ca nu vad ce treaba are inaltimea lui bunica-tu si skandenbergul cu ceea ce scriem noi aici?
Oricum, un barbatd e 1.68 nu va fi acceptat niciodata de o fata de peste 1.70m. deci sansele ca un bairbat micut de statura sa agate fete mai inalte decat el, sunt inexistente. la asta m-am referit cand spun ca un barbat de 1.70-1.75 este un barbat micutd e satura.

Sunt convinsa cu fetele de peste 1.70 nu se vor uita niciodata la un baiat de 1.70, ca ar insemna sa fie condamnate pe viata, sa mearga fara talpi la pantofi, ac de tocuri nici nu se disuta, sau sa mearga acocosate, ca sa nu para ca au iesit cu copilul la plimbare.