Te inteleg, si eu am patit asa cu motanul. Daca mai ai animale joacate cu ele chiar daca nu o pot inlocui pe catelusa.
Avea 1 an, nu are cum sa moara pe la un an, si am incercat sa o inlocuiesc, dar nu am reusit. Pai eu inca cred ca a luat-o cineva pentru ca titi din cartier ziceau ca e ftumoasa, ca ar vrea si ei un catel ca ea, inteligent si frumos.
Da am niste pestisori si 2 papagali. Ma joc cu ele, m-am atasat dart tot la ea imi e gandul...
Asa mi s-a intamplat si mie. am inlocuit-o cu un catelus, sti si tu, dar tot nu am putut sa o uit, imi vine cateodata sa lanag, toate aste vor trece cu timpul dar fff greu. fundita?
Zi mamei tale ca are o boala foarte grava si care poti sa o iei si tu si cati ani ai ca sa stii eu sunt disponibil id de mess al meu e antonio.carbarau pa scumpo.
Tu ai pierdut-o sau a plecat singura? Ca daca a plecat singura inseamna ca ii era drag de tine incat na vrut sa o vezi cu moare.Stiu asta ma mira si pe mine dar el/ea nu a vrut sa o vezi cum moare iti spun sigur.