| Jtedhajaj a întrebat:

Hai TPU, va implor ajutati-ma. Am gasit un caine acum 3 zile batut si plin de sânge asa ca l-am luat acasă si cred ca am facut una din cele mai mari greseli fiindca l-am chinuit fără să vreau, l-am spălat cu o soluție toxică, stiu sunt prost.....merit la fel, a plâns dar dupa l-am clătit iar dupa 2 zile nu mai da semne de durere sau ceva iar veterinar nu am aici ci la zeci de km. Cum m-as putea revansa fata de el? Poate muri on viitor chiar daca acum este bine? Puricii au murit instant pana si eu puteam păți ceva, poate chiar merităm pentru ca pe loc l-a durut, acum e super fericit dar inca ma simt vinovat si super prost.

8 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Fapta recunoscuta e pe jumatate iertata fiule!
Cu ce solutie chimica l-ai spalat? poate proprietari de animale iti vor spune daca l-ai agresat tare sau nu, in functie de solutia cu care ai dat pe el.

| Anonim0506 a răspuns:

Cu ce soluție l-ai spălat?

| Jtedhajaj explică (pentru Simpatic):

Numele nu il cunosc dar e scrie ca poate fi mortal daca il inhalezi, și provoacă mancarimi, totuși chiar daca e iertat ma doare fiindca stiu prin cate a trecut un suflet nevinovat

| Jtedhajaj explică (pentru Jtedhajaj):

E pentru pomi...

| Dismally a răspuns:

Ai incercat sa il ajuti, nu ai de ce sa te simti vinovat mai ales ca acum este bine si fericit.

| Simpatic a răspuns:

Daca cainele e acum bine, nu ai de ce sa te mai simti vinovat de ceva, ai vrut sa faci un bine!
Totul e bine daca primejdia a trecut!

| sierra1 a răspuns:

"dupa 2 zile nu mai da semne de durere sau ceva"

se pare că a scăpat, dă-i de mâncare și dacă ar vorbi ți-ar zice "merci"

| adeluna a răspuns:

Cainii sunt mult mult mai nobili si mai iertatori decat oamenii. Cred ca puteti deveni cei mai buni prieteni.