Eu nu prea cred pentru ca amam stie ce ste mai bine pentru pui ei si probabil ca nu s-a simtit bine in acel mediu impreuna k pui ei si i-a mutat in alta parte dar exista si varianta k ii poate aduce inapoi... sper ca te-am ajutat:*
Paii i-a fatat in garaj, unde e cald si bine, i-a fatat pe moale, bla bla . Dar i-a mutat din cauza soramii`. nici nu le daduse si lor bine ochisorii si i-a si dus ea prin casa nu stiu ce . si a doua zi nu mai erau puii.
Nu cred.a mea a fatat patru puiuti.trei vargati si unul alb, alb pe care voiam sa-l iau la oras.seara s-a anuntat un ger naprasnic,iar eu am vazut-o mergand pe gard, ma gandeam ca dupa mancare.dar ea a dus pisoiasii intr-un cotet cu purcei la un vecin, unde era mai cald.si la mine avea adapost bun dar acolo a vrut ea sa-i duca.nu i-a mai adus inapoi, dar ea tot acasa venea.
Mersii`. am avut 3 baietei portocalii si doua fetite tigrate. Ea are zile cand chair nu pleaca de acasa si zile in care sta aproape toata ziua plecata. am cautat puiutii prin vecini la toti prin curti si asstea ))) Pisicile astea
Christinamiss1 întreabă: