| denysuka16 a întrebat:

Hamsterul meu e ranit si sta intr-un colt al custii e ranit la bot si dupa urechiuse ce sa fac sunt ingrijorata sad sad

Răspuns Câştigător
| Kriss96 a răspuns:

Femela si mascul tinuti impreuna? Pregateste-te de copilasi. Ca doar nu o fi sterilizata femela. Va trebui sa-i separi neaparat! Data viitoare poti sa-l gasesti mort! Ia masculul si pune-l frumusel in alta cusca. Femela banuiesc ca e graviduta deja happy Ai observat vreo schimbare in comportamentul ei? S-a ingrasat la burtica?
Femelele asa fac cu masculii cand sunt gravide. Stai sa vezi cand naste! Nici tu nu o sa te poti apropia prea mult de ea o perioada. Va trebui sa le acorzi cat mai multa liniste si caldurica. Le schimbi mancarea si atat. Talajul il lasi asa vreo doua saptamani. Si nu care cumva sa bagi mana dupa pui macar o saptamana. Ca te taxeaza mamica! Dar ai grija sa fie bine hranita.
Si vezi ca e normal sa-si mai manance din pui. Desi e infiorator.

12 răspunsuri:
| skirlex a răspuns:

Incearca sa il duci la un veterinar ar fi mult mai usor nu crezi?

| MDenisee a răspuns:

Du-l la veterinar, ce mai stai? astepti sa moara straight face

| BogdanitzzaAnneMarrie a răspuns:

Heloo! Du-l la veterinar!

| Kriss96 a răspuns:

Of. De ce oamenii pun intrebari din astea si asteapta raspunsuri, camd exista veterinari!
Daca tu aveai febra 40 crezi ca mama ta intreba pe un forum ce sa faca? NU! Te ducea la spital, la Urgente.
De ce animalele nu sunt tratate ca oamenii?
In primul rand du-l la veterinar. In al doilea rand sti cum s-a ranit? Nu cumva ai doi masculi si s-au batut? Masculii nu se tin impreuna. Rar se inteleg. De obicei se bat pana unul moare.
Are ceva in cusca de care se putea rani?

| Lego_Pante_1995 a răspuns:

De cat timp e ranit? du-l repede la veterinar. Daca a mai patit asa ceva iar medicul veterinar ti-a dat ceva pnetru el dai si acum... Funda?

| denysuka16 explică (pentru Kriss96):

Am o femela si un mascul. Am sa il duc la veterinar. Chiar nu inteleg de ce s-au batut femela la batut pe mascul pentru ca am vazut ca ea nu are nimic numai masculul e ranit

| denysuka16 explică (pentru Lego_Pante_1995):

De azi dimineaata e ranit am sa il duc la veterinar

| Lego_Pante_1995 a răspuns (pentru denysuka16):

Pai du-l cat mai repede

| MyMattyBRaps a răspuns:

Cred că ar fi bine să îl duci la un veterinar...
Sper că te-am ajutat! :-D

| denysuka16 explică (pentru Kriss96):

Da sa ingrasat foarte mult apropae ca e dubla decat masculul mananca foarte mult si uneori cand o iu in mana ma musca

| Kriss96 a răspuns (pentru denysuka16):

E in stadiu avansat. Foarte curand o sa nasca puisorii.
De asta il bate pe mascul. El trebuie sa plece inainte sa vina puisorii. Asa se intampla mereu. Masculul nu sta niciodata cu femela cand naste.
Schimba-i talajul femelei azi. Cam doua saptamani nu vei putea umbla la cusca, decat strictul necesar. Apa si mancare din belsug. In prima saptamana nu te apropia de pui sau de femela. Daca ai un prosop mai vechi rupe din el si pune in cusca. Femela o sa faca culcus pentru puisori. Si pe coltul unde isi va face culcus ar fi bine sa pui o paturica. Sa fie intuneric si cald.
Cam in doua saptamani dupa ce ii naste poti sa incepi sa te joci cu ei happy

| paktpu a răspuns:

Si eu am avut un mascul ranit, ii curgea sange, tot muscat dar si-a revenit dar trebuie sa-l tii separat sal hranesti cu seminte, fructe, legume...