| doglover23 a întrebat:

Heei! Un prieten de familie imi va da un catel in cateva zile (yaay). Problema e ca mai am un caine si nu as vrea ca asta micu' sa ia vreo boala. Daca ii fac catelului o cusca suspendata, acesta este ferit de pericol? Repede va rog, voi primi catelul in 3 zile si trebuie sa fac cusca pana atunci. puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| ILikeBlackChocolate a răspuns:

Hei!big grin
Ca sa il feresti de boli si paraziti,vaccineaza-l si deparaziteaza-l regulat(te informeaza veterinarul).De asemenea, il poti pune intr-o cusca separata de celalalt caine, dar nu neaparat suspendata, pentru ca nu se va simti bine. Poti deparazita si vaccina si cainele pe care-l ai, ca sa nu fie probleme si sa-i poti pune impreuna. big grin

4 răspunsuri:
| Cega_Erica_1997 a răspuns:

Eu am 7 catei. 2 rottweiler si 5 javre. Cei 2 catei rottweiler le-am facut o cusca dar departe de ceilalti catei.Deoarece sa nu ia boli sau purici. Fai o cusca catelului dar departe de celalalt. Funda?

| viotedy a răspuns:

Daca il vaccinezi o sa fie ok. Vrei sa mai cada de acolo? Nu, nu e ok.

| doglover23 explică (pentru Cega_Erica_1997):

Eu am curtea cam mica si nu prea pot sa-i fac o cusca departe. Daca e suspendata si ingradita merge?

| lucian_2018 a răspuns:

Ala micu nu va lua nici o boala daca ii faci vaccinurile la zi si daca cel mare nu e bolnav. Ii poti lasa sa se joace intre ei