| Xaya a întrebat:

Heey, mai pun odata intrebarea asta pentru ca vreau raspunsuri. Si m-am saturat de raspunsuri ca "da-i drumul" abia la anul o voi putea elibera pentru ca atunci ajung vrabiile la maturitate. Am o vrabiuta care se purta normal pana azi, acum face pe somnoroasa si nu se mai sperie de obiecte ca de obicei, mananca putin, se poarta foarte ciudat, aproape letargic. Ieri i-am dat carnita de pui, pe langa meniul zilnic (mei, rame, paine si seminte de floarea soarelui) Credeti ca asta este cauza? Ce pot sa ii fac? E sufletelul meu nu vreau sa moara:'(

7 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

Probabil se simte nasol de captivitate sau pur si simplu sta sa crape.

| Xaya explică (pentru Crackman):

Sta de doua luni cu mine si era fericita pana azi. E oare pentru ca nu ii mai acord asa de multa atentie? Daca isi revine cred ca ii dau drumul

| Crackman a răspuns (pentru Xaya):

Nu are legatura cu atentia ci mai mult cu mediul in care sta, daca erai inchisa intr-o camera fara nimic decat un pat,... eu zic ca inebuneai

| Xaya explică (pentru Crackman):

Nu sta inchisa in camera are voliera ei si sta alaturi de papagali(ma rog ei stau in cusca lor) si o scot zilnic 5-6 ore si o las libera sa zboare prin toata casa, vorbesc pasareste pentru ea. am avut un graure cu aripa rupta cu care s-a imprietenit dar nu a rezistat decat 3 zile

| Snowa a răspuns:

Poate are diaree. Unele animale pot murii din cauza asta.

| Xaya explică:

A murit, mersi oricum... din 15 pasari salvate la viata mea pe ea am iubit-o cel mai mult. Nu o sa ma opresc din salvat pasarile care chiar au nevoie. Nici nu mai vad tastatura de lacrimi :,( PS nu avea diaree. Doar era moale, scapa orice fir de mancare pe care il dadeam, doar paine umeda putea sa inghita.

| Xaya explică:

Imi pare rau ca vrabiile sunt asa de sensibile, ar fi putut trai si 10 ani fara probleme, dar nu a fost sa fie.