Crede.ma ca am si eu trei pisici acasa si stiu cum e. Nu stiu ce as mai putea sa iti recomand decat sa incerci parerile mai multor medici veterinari, poate o radiografie la rinichi sa nu aiba pietre. Tot ce e posibil, dar lipsa de mancare sigur indica o problema. Ii doresc tot binele animalutului tau si sa se faca bine cat mai repede.
P.s Chiar daca lumea o sa zica ca nu stie sau ca nu au explicatii tu cauta explicatii mai multe.
In primul si primul rand trebuie sa mergi la veterinar. Orice schimbare in comportamentul oricarui animal este un semnal ca ceva nu este in regula:lipsa poftei de mancare, lipsa de energie, etc. Ai zis ca a avut infectie urinara deci trebuie sa mergi la veterinar sa nu fie aceeasi problema. Si o recomandare din partea mea, incearca granulele pentru pisici Royal: royal sensibil, eliminare gheme de par si urinary. Eu astea le folosesc pentru pisicile mele. O zi frumoasa.
Mi-a vomat toata noaptea
am fost de dimineata cu ea la veterinar, m-a trimis la Ploiesti pentru ca aici in oras nu avem ecografie
i-a facut acolo ecografie, a zis ca e o masa foarte mare de nu stie ce, a anesteziat-o si a deschis-o. era plina e puroi, avea organele necrozate, peritonita, septicemie.
nu inteleg cum s-au dezvoltat toatr asa rapid.
a trebuit sa o eutanasiem. pentru ca s-a chinuit destul si oricum nu mai puteam face nimic.
va multumesc pentru suport!