Bună! De ce ar fi o alegere rea? Faci o faptă bună și faci ceva ce îți dorești de mult timp. Iar asta te face fericita presupun. Eu cred că e o alegere bună!
Un om fericit-o lume mai bună!
Nu, e groaznic sa adopti o pisica, cum te-ai putut gandi macar la ceva atat de oribil?
Buna Gio21 din pacate vad ca nu ai nici o fundita nu ei nu este nimic acum ai
Alegere foarte buna. Vezi ca pisile negre nu ies bine in poze portret pe telefon, si atunci multi posesori isi abandoneaza pisicile negre, ca nu dau bine pe FaceBook. Sper ca tu nu ai face asa ceva. Pisica neagra are ceva in plus, un aer mistic.
Eu nu as alunga in veci vecilor un sufletel mic pentru o amarata de poza acum pe bune! ce are mai in special o poza care nu inseamna nimic cu un suflet mic, dragalas, care in plus iti aduce putina bucurie in suflet, cei care isi alunga pisicutele, catei, ...etc sunt niste fiinte oribile cred eu cu ce e mai in special o poza ca un nou membru al familiei? cand alungi un animal eu cred ca iti alungi un membru al familiei. Sper ca cei care fac asta mi-au vazut intentia si nu vor mai face acest lucru...Sa speram! P.S mersi pentru raspuns
Si eu simt la fel, Dulceata, am vrut doar sa iti spun ca nu se vad umbrele pe fata pisicii negre-in poza. Iar cum unii traiesc pe FaceBook, poza e mai importanta pentru ei decat fiinta.
Cei care isi traiesc viata pe FaceBook le-as da un sfat: duceti-va afara si traitiva vata!