| DulceataDeCapsuni a întrebat:

Hei aslut TPU! happy. Astazi pun o intrebare mai diferita asa...M-am gandit sa adopt un sufletel mic de pisicuta neagra pentru ca de cand ma stiu doresc sa am o pisicuta neagra.Ce ziceti o alegere buna sau nu? Multumesc pentru raspunsuri happy Dau fundita happy

Răspuns Câştigător
| Gio21 a răspuns:

Bună! De ce ar fi o alegere rea? Faci o faptă bună și faci ceva ce îți dorești de mult timp. Iar asta te face fericita presupun. Eu cred că e o alegere bună!
Un om fericit-o lume mai bună! big grin

10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu, e groaznic sa adopti o pisica, cum te-ai putut gandi macar la ceva atat de oribil?

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Este o idee axcelenta; nu conteaza doar afectiunea acordata

| DulceataDeCapsuni explică (pentru Gio21):

Buna Gio21 din pacate vad ca nu ai nici o fundita nu sad ei nu este nimic acum ai happy happy happy

| DulceataDeCapsuni explică (pentru Adry05):

Glumesti nu?

| Adry05 a răspuns (pentru DulceataDeCapsuni):

Sarcasm mai degraba

| Gio21 a răspuns (pentru DulceataDeCapsuni):

Bună. Mulțumesc big grin

| minrest a răspuns:

Alegere foarte buna. Vezi ca pisile negre nu ies bine in poze portret pe telefon, si atunci multi posesori isi abandoneaza pisicile negre, ca nu dau bine pe FaceBook. Sper ca tu nu ai face asa ceva. Pisica neagra are ceva in plus, un aer mistic.

| DulceataDeCapsuni explică (pentru minrest):

Eu nu as alunga in veci vecilor un sufletel mic pentru o amarata de poza acum pe bune! ce are mai in special o poza care nu inseamna nimic cu un suflet mic, dragalas, care in plus iti aduce putina bucurie in suflet, cei care isi alunga pisicutele, catei, ...etc sunt niste fiinte oribile cred eu cu ce e mai in special o poza ca un nou membru al familiei? cand alungi un animal eu cred ca iti alungi un membru al familiei. Sper ca cei care fac asta mi-au vazut intentia si nu vor mai face acest lucru...Sa speram! P.S mersi pentru raspuns happy

| minrest a răspuns (pentru DulceataDeCapsuni):

Si eu simt la fel, Dulceata, am vrut doar sa iti spun ca nu se vad umbrele pe fata pisicii negre-in poza. Iar cum unii traiesc pe FaceBook, poza e mai importanta pentru ei decat fiinta.

| DulceataDeCapsuni explică (pentru minrest):

Cei care isi traiesc viata pe FaceBook le-as da un sfat: duceti-va afara si traitiva vata!