| giulia283 a întrebat:

Hei! Azi am fost la tara si catelul meu (adica nu e al meu e a unui prieten dar sta pe la mine tot timpul) era lovit la cap in zona ochiului drept. Prima oara am crezut ca e murdara dar ala de fapt era sange uscat. Era foarte slăbită, se invartea in cerc, dadea sa stea in fund si in labutele din fata si cadea nu putea sa stea, inima ii batea foarte tare si parcă era putin umflat capul, cred ca era spart. Nu am dus-o la veterinar pentru ca e duminica si ai mei nu vor, dar credeti ca isi revine fara sa o duc la veterinar sa o consulte si ce îi mai fac ei acolo? I-am dat sa manance parca se mai înviorase puţin dar tot aşa e. Credeti ca îşi mai revine?

2 răspunsuri:
| Voicu_Iulia_1993 a răspuns:

Cățelul despre care vorbești probabil că a fost bătut,dacă rana este gravă o sa își revină,dar mai greu, cam într-o lună, dar daca este doar o buba umflata ar trebui sa fie îngrijit, dar totusi o sa își revină, sper că te-am ajutat?

| giulia283 explică (pentru Voicu_Iulia_1993):

Bănuiesc că a fost lovit de vecin pentru că a zis că le otraveste catelul daca nu il tine în curte. Dar nu stiu daca e si otravit i.am dat apa cu sare ca ma gandeam ca poate a facut si asta. M.am mai linistit. Mersi că m-ai ajutat.