| Girly97 a întrebat:

Hei, cine a jucat "Club Penguin"? Mi-am facut cont in noiembrie 2012 si de atunci am jucat zilnic pana joi dimineata cand s-a inchis. Mi-am facut un alt cont pe "Club Penguin Rewritten" care a fost creat special pentru cei care iubesc foarte mult pinguinii care mi-au facut copilaria frumoasa. Numai ca acum nu mai imi aduc aminte cum am devenit o agenta secreta la scurt timp dupa ce mi-am facut contul din 2012... Mai stie cineva?

5 răspunsuri:
| JohnRifle44 a răspuns:

Mergi la "Ski Village" apoi intri in cladirea "Everyday Phoning Facility" (EPF, dar EPF inseamna de fapt Elite Penguin Forces). Dupa ce ai intrat dai click pe Telefon, apoi apare o țintă si arunci cu un bulgare in ea. Dupa aceea apare un patrat VERDE. Te duci in patratul Verde si dupa aceea trebuie sa fugi la patratul ROSU. Apoi trebuie sa pleci de pe patratul rosu. Dupa aceea incepe proba de ascundere. Trebuie sa acoperi camera de filmat cu un bulgare si sa te ascunzi dupa un stalp astfel incat sa nu te vezi. Apoi urmeaza proba de scapat din cusca. Trebuie doar sa spargi panoul de curent si ai terminat.

| icewolf a răspuns:

Te duci la locul ala unde este un fel de magazin cu un telefon urias deasupra intri in el si te duci la cabina elefonca si incearca sa apesi pe tv si apropo acel magazin o sa fie in constructie dar tot vei putea intra

| Girly97 explică (pentru JohnRifle44):

Mersi mult, am reusit! happy Deocamdata o sa joc pe "Club Penguin Rewritten" si "VPenguin" pana cel original se va intoarce, sper. happy

| Girly97 explică (pentru icewolf):

Mersi. happy

| JohnRifle44 a răspuns:

Club Penguin cel original nu se va intoarce niciodata, e mort pentru totdeauna. Au facut un alt Club penguin numit Club Penguin Island care e pentru Telefon si mie personal nu imi place. Poti sa il incerci